Att vara ledig kan vara jobbigt

Min semester måste ha varit bland de bästa semestrar man kan ha... Jag har haft strålande tur med vädret, hunnit vara ledig och träffa vänner, kalasa, vara ute på havet både med segelbåt och kajak, rest runt på västkusten och ätit otroligt goda maträtter.

Sova har jag däremot inte hunnit med så mycket och kanske är det därför det känns bra att vara tillbaka i Lerum. Få vila ut sig lite efter all semester:) Jag kan inte säga att jag längtat till jobbet, men i morse när jag begav mig hit kändes de ändå roligt.

Nu är det sommaröppet som gäller en vecka framöver. Mitt schema var ungfär det sämsta schema som fanns att få, men jag skall allt överleva. Saknar dock "mina barn"

Tänker extra på Lennart idag, undrar hur du mår ;)

Grillspett

Efter ett väldigt stressande fram och tillbaka har huset här i Hamburgsund bestämt sig för att dra bort till Ejde och grilla grillspett.

Själv har jag legat och sovit en stund nu på eftermiddagen efter att ha varit på sjön större delen av dagen. Trots blåsig himmel hittade solen fram och vi hade det grymt bra.

Ikväll skall vi till Grebbestad, igen. Först se på fotboll och sedan utgång... vad skall man ha på sig?!?

Ha e skön lördagkväll!!

Grebbestad, carneval...

Igår började Grebbestad med sin årliga carneval. Av aftonbladets tidigare artikel att dömma kan jag efter gårdagen säga att det som stod skrivet till stor del stämmer! Vilken köttmarknad.

Själv hade jag super roligt! Köttmarknad eller inte... Började kvällen ute vid BJK på klipporna som några andra fjortisar. En vakt kom förbi medan jag och Charlotta undrade om han skulle be att få titta på våra legitimationer, det gjorde han aldrig.

Innnan vi gick in på konserver, vi var uppskrivna på gästlistan:), satt vi en stund nere på grebys.

Träffade otroligt trevliga, liksom otrevliga, människor under kvällen och när Linda Bengtzing körde igång var livet verkligen underbart att leva....

Semester!

Äntligen är det dags!! Jag går på semester om ca fem minuter! Jippi, min allra första semester.. vet redan nu att jag kommer att arbeta lite ändå:) Svårt att hålla sig borta. Ha det bäst allihop!

Aspen

Började min dag på arbetet med att bada, fika och sola vid Aspen. Kan inget annat säga än att jag har ett gött jobb. Att få vara ute sådana här dagar är guld värt, men å andra sidan... sommarlov och få vara helledig är inte heller fel...


RSS 2.0