Ny Lya

Har hittat en ultimat lägenhet i Lerum, och fått den!! Ingen är kanske lyckligare än vad jag är. Saknar Internet... hinner ju aldrig blogga i dessa dagar. Skall snart skaffa mig ett eget internet så blir allt som vanligt igen.

Till alla er som läser här, hopps att ni har det bra och mår prima. Trevlig helg!!

Värkarna har startat

Har hittat en helt underbar soffa som jag mer än gärna vill ha! En vit skinnsoffa som inte är allt för dyr. Får se om den blir min en dag. Var i en ny affär här i Borås och köpte billigt fint tyg, visste inte att den affären fanns...

E. och L och åkt in till lasatrettet, Värkarna har satt igång. Håller tummarna för att allt skall gå bra.


Tomt

Min lägenhet består just nu av en säng, en TV och min dator... det ekar!!

Lyckad kväll!

Hade en otrolig examensdag igår. En cermoni som var till att duga, mat och vänner som var bland det bästa man kunnat drömma om. Mer info kommer

Filippa K

Har betsämt mig! Det bli Filippa K klänningen. När skall jag väl annars använda den!?! Kan knappt tro att det är sant att dagen jag väntat på i 3½ år äntligen är här, min examensadag!!

Dags att göra sej fin... examensfin

Kastar in handduken

Orkar inte mer!! Skall upp om mindre än fyra timmar. Ibland undrar jag vad jag håller på med!!

Ja vad trodde du?

Är det inte märkligt ibland, att man på sätt och viss förstår en händelse och på viss nivå kunnat räkna ut vad som komma skall, men ändå bli så förvånad när situationen väl inträffar...

Detta inträffade mig coh Sofia idag när vi efter att vårt examensarbete redovisat satt med examinatorn och hon medlear att arbetet är nästan godkänt. Vad då nästa godkänt undrade jag då, underkännt alltså... Att man som examinatorn skulle medela respondenterna minst en dag innan arbetet redovisades, om det inte var godkänt, var för henne helt ny information.

Nu blir det ytterliggare en sen natt! Ändringarna vi skulle göra var i och för sig inte så många och relativit lätta att göra, men det är småsakerna som tar tid. Har i alla fall bestämt oss för att fixa detta i kväll/natt och lämna in det för tryckning i morgon. Håll tummarna.


Kärleksfulla samtal

Är precis vad som hörs utifrån min soffa just nu. Sofia sitter och pratar med sin nya karl... mycket mysigt låter det som, måste jag säga!!

Har precis blivit färdiga med genomgången av det arbete vi skall opponera på i morgon och skall nu, med glada miner, sätta tänderna i vårt eget arbete. Är det möjligen något vi glömt som vi vill lägga till?!? Går in i denna uppggift med en väldig entusiasm och känner att det är det enda jag vill göra nu. Ja, fakstiskt är det så... för det är i natt och i morgon som vi lägger det sista krutet i det här arbetet och sedan skall det dröja länge innan jag skriver nått sånt igen, om det över huvudtaget blir nån mer gång... kanske inte, men man skall aldrig säga aldrig

Inget telefonsamtal från...

Klockan är snart 22 och ännu har ingen examinator ringt till vare sig mig eller Sofia. Ett hopp tänds för varje sekund som går att vi kanske, kanske faktiskt har klarat det... Men så fort jag tänker dessa tankar så kommer andra tankar. Tänk om examinatorn inte fått vårt arbete av någon anledning och därför inte kunnat läsa det. Tänk om vi inte är godkända men ingen har fått tag på oss för att medela detta. Som sagt, tankarna är många och förvirrande. Bäst är nog ändå, att som vanligt, ta det lugnt och vänta och se vad som morgondagen har att erbjuda.

Var förresten ett fruktansvärt väder att köra i förrut. Bland det sämtsta jag varit med om!! Snöslask, regn halt och en massa trafik. Alldeles för många jobbiga lastbilar som ständigt var i vägen och skvätte massa vatten de andra små på bilarna... Haha, ja det är inte överallt det finns oändligt många vägfiler.

Skall strax dricka blåbärsoppa... om bara Sofia kan slita sig ifrån P. och komma hit.

Min Stora Kärlek?

Gjorde precis ett litet test och min man i livet skulle vara Samuel L Jackson. Om detta vet jag verkligen inte hur jag skall uttrycka mig... Han verkar absolut inte alls vara min typ! Men som sagt, detta va ju bara en sköj grej och jag måste inte gifta mig med honom om jag inte vill... Vill Inte!!

Andra män jag kunde välja mellan var
 • Kevin Spacey
 • Mel Gibson
 • Bruce Springsteen

 • Men jag tror inte att någon av dessa herrer passar mig:)  Man kommer sällan undan!!

  I natt har jag drömt om människor jag länge försökt undvika. Människor som på olika sätt gjort mig ledsen, arg och upprörd. Hur mycket man än försöker att glömma, lyckas man sällan. Det tar i alla fall lång tid!

  Tyckte när jag vaknade att det var en tråkig start på veckan… men insåg efter att jag vaknat till att så behövde det absolut inte vara. Tror att dagen, veckan, kommer bli kanon!

  Nu skall jag bege mig till jobbet, hur vuxet låter inte det!?! En bra dag önskar jag alla som läser detta


  En otäck känsla i munnen

  I allt packrus och boende på flera ställen glömde jag min neccesär i Lerum. Ja, så kan det bli när man bor på många ställen. Att glömma just neccesären var ovanligt dumt, eftersom jag däri hade de mesta " bra å ha " sakerna. Min linsvätska, mina glasögon, mitt smink, mina krämer, rengöringsmedel... och inte minst min tandkräm låg däri!!

  Innan T. kom bad jag honom ta med en tub tandkräm så att vi skulle kunna hålla våra fria från hål, i alla fall för den här helgen. Bra som han är glömde han den inte och kom med västa stora tandkrämstuben!! Eftersom jag planerar så bra in i framtiden, haha, kletade jag i på en stor rand tandkräm på min borste innan T. packade ner den för att ta med sig när han åkte innan… Vad jag inte planerat vara att tandkrämen skulle stelna.

  Helt slut, gjorde jag för en stund sen i ordning mej för att äntligen kunna lägga mig och sova. När jag började borsta tänderna fick jag en skum känsla… det kändes ungefär som om jag hade ett suddgummi i munnen!! Dagens otäckaste känsla!! Men det gick i alla fall att borsta tänderna.

  Gonatt//


  Fullbelagd säng

  Trodde att det bara skulle vara att hoppa ner i en nybäddad mjuk säng, men icke! Hela sängen var ju belamrad med saker ingen människa visste att jag ägde. Satte mej en stund och tittade i gamla fotoalbum och en massa minnen dök upp…

   

  Koppen med te satt precis där den skulle och spred ett lugn i kroppen. I morgon skall jag gå upp klockan 06.00 så att jag hinner med lite saker innan jag måste åka till Lerum igen.

   

  Veckorna går så fort, och kommande vecka är min sista på högskolan i Borås. Tiden har verkligen rusat förbi och de här tre och ett halvt åren har gått fortare än fort!! Har verkligen haft tokroligt många gånger, men också stunder då jag helst velat dra nått gammalt över mig och önska att jorden kunnat äta upp mig…

   

  Tid att röja för sängdags


  Mycket med det jordiska... i alla fall med datorer!!

  Har suttit ock meckat och haft mej för att på rätt sätt kunna länka till bloggtoppen. Men en sak vill jag tydligt klargöra, bara för att man har en instruktion på hur man skall gå till väga, behöver vägen dit inte vara lätt... Speciellt inte när man inte kan alla html koder och annat som krävs.

  Men nu så... Hihi, glad är jag i alla fall nu när det verkade fungera!!

  BlogRankers.com

  Flyttta

  Att packa är, som jag tidigare skrivit, enormt jobbigt och slitsamt. Har ägnat hela helgen åt att packa, packa å så packa ännu mer.... Första bilrundan fick bli med småsaker... kläder, böcker, och allt annat jag samlat på mig.
  Flyttta
  Känns konstigt att man på sätt och vis kan packa ner sitt liv i påsar och kartonger och sen bära iväg med det.

  Och att hålla på å lyfta och bära, hur roligt är det på en skala? Inget som jag tycker är det minsta roligt i alla fall!! Sitter och funderar över vad jag skulle gjort om jag inte haft min familj som ställde upp i vått och tortt, shit skulle jag packat och burit allt detta själv då?!? Stackars de männsikor som är ensama!

  Nu skall jag i alla fall sätt mej ner med en kopp te och vila lite!


  Bloggtoppen

  Livet i kartonger

  Att packa är, som jag tidigare skrivit, enormt jobbigt och slitsamt. Har ägnat hela helgen åt att packa, packa å så packa ännu mer.... Första bilrundan fick bli med småsaker... kläder, böcker, och allt annat jag samlat på mig.

  Känns konstigt att man på sätt och vis kan packa ner sitt liv i påsar och kartonger och sen bära iväg med det.

  Och att hålla på å lyfta och bära, hur roligt är det på en skala? Inget som jag tycker är det minsta roligt i alla fall!! Sitter och funderar över vad jag skulle gjort om jag inte haft min familj som ställde upp i vått och tortt, shit skulle jag packat och burit allt detta själv då?!? Stackars de männsikor som är ensama!

  Nu skall jag i alla fall sätt mej ner med en kopp te och vila lite!

  Van Veeteren

  Van Veeteren                    Nessers:VAN VEETEREN, carambole


  Hade en häktiskt dag igår med massa packande. Hela lägenheten är full av påsar och kartonger. Mn får kryssa sig fram över golvet för att komma dit man ska.

  På kvällen lagade jag och T. mat och såg på film, en av Van Veeteren filmerna. Som vanligt, jobbiga mig, somnade jag till lite under filmen, men av de jag såg tror jag att den va bra. Spännande!

  Det är många som inte gillar svenska filmer, men deckarna tycker jag många gånger kan vara bra! I de här filmerna som utspelas efter Håkan Nessers böcker, spelar Sven Wolter en av huvudrollerna. En gammal man som fortfarande har mycket att ge!


  Dagens Fynd

  Dagens fynd! En tröja på MQ som var alldeles tokbra!! 149 spänn. Som hittat!


  Tomt kylskåp

  Ännu en underbar dag!?! Vaknade med ett gott humör och kände att jag kommer få gjort massor idag. Vi ffår väl se hur det blir med den saken. T. har fortfarande inte upptäckt hur tomt och trist mitt kylskåp är, han kommer nog med nån go kommentar senare... Äta bör man, annars dör man


  Misshandlad

  Det känns så himla konstigt! Att flytta, packa undan alla mina saker och kasta mig ut i vaddå, verkligheten? Jag har ju egentligen ingenstans att ta vägen, eller så har jag möjligheten att hamna precis vart jag vill... beror på hur man vill se det. 

  Snart kommer T. Skall bli mysigt och jag längtar.  Idag är ingen rolig dag att vara ensam på. Hittade just min nya klänning, som i och med allt annat glömt att jag införskaffat. Himla snyggt plagg det där, må jag säga. Kanske kan ha den i kväll!

  Tyvärr upptäckte jag att smällen jag troligen fick i går gjort ett stort blåmärke på kinden. Hur roligt nu det blir att visa sig ute med det. Folk på stan kommer tro att jag är misshanldad. Och visst, lite misshandlad är jag nog:)

  Lägenhet...

  Hittade just en super fin bostadsrätt - som kostade massa pengar. Tänk om jag hade haft så mycket, då hade jag slagit till direkt... Fin, relativt ny, lagom månadshyra... Ja, ja drömma kan man alltid:)


  Prylar

  Jag har alltid trott mig vara en människa som inte gillar småprylar, men nu står jag här... med saker som jag inte äns visste att jag ägde. Konstigt egentligen vad man samlar på sig sker, stora som små, under åren som går.

  Vill slänga massa, men någon gång kanske jag har anvädning för allt. Det blir till att fixa ett stort släp så alla, små som stora, saker får plats.

  Stjärna för en natt

  Har läst ut den första boken i år... Stjärna för en natt av Lisa Jewell. Har läst böcker av henne innan och måste tyvärr säga, att detta inte var en av hennes bättre.

  Varmare här i Borås idag, fast fortfarande kallt. I Lerum har det de senaste dagarna varit snorkallt så jag har vandrat runt i stan påklädd som attan. Längtar tills sommaren och värmen!

  Mamma och pappa ringde från fjällen innan de skulle ge sig ut i backarna. Trotts längtan efter värmen önskade jag att jag kunnat vara med jag också och åkt skidor...

  ..Men i helgen väntar annat. Skönt att vara ledig idag också så att helgen blir lite extra lång. Snart kommer T. hit och skall hjälpa mig att packa.

  Inspiration

  Fick en enorm inspration idag i bilen... mitt fjärde hem i dessa dagar. Skall alldeles strax sätta mig ner och göra slag i saken! Annars har ju all inspiration varit för gäves:)

  Påmind av Posten

  Efter att Damernas återigen damp ner i brevfacket påmindes jag om att jag ännu inte avregistrerat mig... Skall genast ta tjuren vid hornen och fixa detta. Nu får damerna sluta dimpa ner hos mej, jag ska ju snart flytta:)

  Men... Läsa med nöje skall jag

  På Vägen

  Med händerna hårt om ratten slutade blien att sladda. Återigen gav jag han där uppe en utskällning för att han, eller är det en hon kanske, inte fall kunde hålla vägarna rena från snö. Olyckor inträffar faktiskt! Ögon röda som lingon och ett huvud som kändes stort som fem kilo med apelsiner, ni kan ju tänka er hur stort det är, befann jag mig åter på vägen. Den här gången till Lerum...

  sms dumpad

  Det upphör aldrig att människor runt omkring förvånar mig. Det senaste som chokade rejält var hur vanligt det är att människor, vuxna människor, sms dumpar andra människor än hit än dit... Hur kan det komma sig att man inte orkar, vågar, kan lyfta sin lur och slå rätt nummer för att prata?!?! Istället för att förödmjuka någon människa på ett så hjärtlöst sätt som sms ibland kan vara... Livets informationer slutar aldrig...


  Rea!

  Rea!! Dt gillar ju jag och passade därför idag på att shoppa lite fynd. Ett par lagom söta små tofflor så att jag inte skall behöva frysa om mina små fötter. Mina vita snobben tofflor får gå i soporna med all te och annan mat som numera finns på. En chockrosa party topp blev det så även (dock inte på rean, men va bövelen! den va grymt billig ändå) och en svart! klänning. Ja... dagens köp känns lyckade och nu väntar jag väl egentligen bara på inbjudningar til alla kalas så jag får tillfälle att använda mina nya kalaskläder! Examenskalaset blir kanske den svarta klänningens första tillfälle, vem vet?!?

  Otto

  Arbetat en dag och är redan ledig... är det så mitt nya vuxna liv skall bli? Troligen inte eftersom jag fortfarande har saker upp tll öronen att fixa här på högskolan i Borås. I natt satt jag och Sofia ytterliggare en natt och skrev och skrev...

  Inne på skolan var det bara pedagoger, antar att alla andra fortfarande har jullov. Önskade för nån sekund att jag och Sofia skulle varit en av dem, men... Inte äns kafet var öppet så vi fick äta vår frukost på Appropå.

  Där träffade jag Otto! Honom har jag ju aldrig sett här i Borås men nu så. Han såg ut att må bra och var också klar nästa vecka med sin utbildning. Ja du.. det lider mot sitt slut!

  Längtar!!

  Så jätteskönt det skall bli när detta examens arbete är över!!

  Hemma...

  Vilket skönt lov jag har haft! Kalasat och ätit och haft det allmänt bra


  RSS 2.0