Fantastiskt vacker


Bild:posh24

Bond

Kom precis hem ifrån Strömstad där jag varit och sett det nya Bond filmen. Utanför stugan ligger frosten. Nu skall vi se vem som åker ut idol.

Ha en underbar fredagkväll!

Onsdag 081029


Tröja från Casall
Kjol och prickiga strumpbyxor från H&M
Örhänge från SNÖ

Tisdag 081028


Kofta från H&M
Linne från Gina Tricot
Jeans från VeroModa
Stjärnörhänge från PILGRIM

Spindelmannen med sin dotter

Puss
Bild:posh24

Hagel

Undrar hur mycket det egentligen kan/ska hagla här.... marken är alldeles vit. Får mig att längta efter julen. Idag drack jag lite glögg, det var mumsar i mig supergott,

Sov gott, till hagelsmattret mot fönstren.

Iskariot

DVD Film: Iskariot
♥♥♥  (3 av 5 möjliga. Oväntat spännande och trots att jag tycker att huvudpersonernas handligar är fel "hejjar" jag på dem ändå. )

Valle och Mona lever det perfekta livet med sin dotter i villan på Lidingö. Valles yngre bror, Adam försörjer sig som knarklangare i Stockholms innekretsar. Adam ligger illa till. Han har en skuld till Masen då han blivit rånad på ett stort parti kokain, värt ett antal miljoner på gatan. Adam vädjar till Valle om hjälp. Skulden ska betalas omedelbart. Valle har lovat sig själv och sin familj att inte bli inblandad i Adams affärer. Valle går i god för Adam samtidig som Adam skjuter en av Masens hantlangare. Det som från början såg ut som ett litet missförstånd utvecklar till ett spel på liv och död, där Valle inser att kärleken till sin bror är starkare än rädslan för döden.

Spiderman 3

DVD Film: Spider-Man 3

 ♥♥ ( 2 av 5 möjliga. Satt och tänkte genom hela filmen att ser verkligen barn på detta? Barn springer ju omkring med "spiderman kläder" och dyrkar honom. Själv tycker jag att filmen är ganska rå för att små barn skall se. I övrigt var detta den sämsta av de tre filmerna och det för mig blev det för mycket av det goda.)

Peter Parker har äntligen lyckats att få balans i livet mellan hans förälskelse M.J. och sitt uppdrag som superhjälte. Men Peters självförtroende har blivit lite väl stort och han börjar ignorera de människor som står honom närmast. Hans nyfunna självförtroende äventyras när han ger sig in i sitt livs strid mot två av de mest fruktade brottslingarna någonsin, Sandman och Venom, vilkas samlade krafter och längtan efter vedergällning hotar Peter och alla han älskar.

Måndag 081027


Linne från Lindex
Klänning från Gina Tricot (NY)
Strumpbyxor och örhänge från H&M
Bärnstenshalsband gåva från mamma och pappa

Angel

DVD Film: Angel

Nä fy, en skrikande Helena Bergström med en ok ide men handlingen kommer aldrig igång. Trots några av Sveriges elit skådespelare somnar jag en stund...

Efter att ha varit firad rocksångerska på 80-talet har karriären gått utför för Angelica "Angel" Holst. Nu är det hög tid att kliva tillbaks in i rampljuset - men för att nå toppen krävs mediernas uppmärksamhet och frågan är vilket pris Angel är beredd att betala för att komma dit igen...

Vintertid

Ni glömmer väl inte att ställa om klockan idag:) Här var vi uppe halv nio, men det blev ju halv åtta.


Härliga söndag!


Till idolerna gör jag detta

Du har....
(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
(x) En locktång
(x) Designparfym
( ) Foundation över 200 kr
(x) Ögonfransböjare
(x) Olika borttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
( ) Läppglans över 100 kr
(x) Hårinpackning
( ) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr

Summa = 9

Du ...
( ) Använder locktång/plattång varje dag
( ) Använder fondation varje dag
( ) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
( ) Använder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
(x) Använder bodylotion varje dag
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
( ) Använder hårspray varje dag
( ) Tränar på gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad

Summa = 2

Du har...
( ) Tonat håret
(x) Färgat håret
( ) Hårförlängning
(x) Piercat dig
( ) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

Summa = 3

Totalt: 16 0-10 Den naturliga naturligaste tjejen.
10-15 Konstgjord behandlad blomma.
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20- 25 Du är en fryst jordgubbe.
25-30 Barbiedocka. Bara plast.

Ha, jag fick 14 vilket enligt detta test gör mig till en konstgjord behandlad blomma. Vad fick du?

Fredag 081024


Tröja från MQ
Kjol från Maria Westerlind
Strumpbyxor från H&M
Örhänge gåva från T

Så dumtEn riktigt bra och framför allt, en ärlig bok. Kan starkt rekommendera! Helt plötsligt fick Mias snack om att hitta än hit än dit en helt annan innebörd.

Att Mia Törnblom har ett stökigt förflutet är ingen hemlighet. I sina succéböcker och populära föreläsningar om självkänsla delar hon frikostigt med sig av sina egna erfarenheter. Men först nu berättar hon hur det verkligen var. Så dumt! är hennes efterlängtade självbiografi - en personlig berättelse om hur hon har tagit sig från djupaste självförakt till att respektera och älska den hon är.

Boken tar sin början under Mias sista dygn som aktiv narkoman då hennes tillvaro kantades av kriminalitet, missbruk, våld och sorg. Men då, när hon befann sig på botten, vände allt. Hon insåg att hon måste välja mellan att dö eller att överleva.

Med insiktsfullhet och humor skildrar Mia Törnblom hur hon blev nykter och drogfri. Hennes bok visar att förändring är möjlig. Alla kan lära sig att älska sig själva och att vända mörker till ljus.

Bruten tå

Ruggigt tidigt slog jag en tå i en gammal TV som står på golvet i sovrummet då jag skulle gå på toa´n. Dränkte mitt skrik i täcket och gick och la mig igen. När jag gick upp för dagen, för morgonen, såg jag att tån blivit svullen och det gjorde riktigt ont när jag böjde på tån i olika led.

Kanske är den bruten... vad gör man åt en bruten tå? Nåja, jag har mycket fint och roligt att tänka på och över så en liten tårackare ska inte knäcka mig.

Sov gott, gå och lägger mig för jag är verkligen supertrött! Vill inte tänka på hur många timmar den här veckan inneburit för mig.


Torsdag 081023


Fleecetröja från Cross
Jeans från VeroModa
Örhänge från PILGRIM

Trist, men extremt skönt en tråktorsdag som denna. Nu när det är så kallt var det skönt med fleece också:)

Vill bara bort

Åh vad jag längtar tills den här arbetsdagen, som för övrigt varit hell jobbig, skall ta slut. Det beror inte på barnen, det är jag som varit så trött idag att jag bara inte orkat med saker jag annars brukar ta emd en klackspark. Intalar mig att det är fullt förståligt och jag måste inse att även jag får ha mina svackor. Ingen kan vara på topp jämt...

Men jag vill hem, nu...

Onsdag 081022

Vit kofta från JC
Blå-vitt randigt linne  och blå byxor från H&M divied
Pärlörhängde från Albrekts Guld
Hopehalsband från Barncancerfonden

Hemma

Hemma igen och klockan är kväll. Ljusen brinner och jag slappar i soffan. Vet inte riktigt avd det är med mig, men plötsligt är jag så trött igen. Inte alls som i våras utan en annan form av trötthet.

Nåja, soffan är varm och mjuk och Nej, jag ser inte på Bonde Söker fru:)

Härlig kväll.

Bra kamera

Funderar på att köpa mig en bra nya kamera.. eller fråga mamma och pappa om jag får låna deras braiga. Ni använder den allt för sällan! Blir verkligen inspirerad av alla vackra och bra bilder jag ser överallt. Här runt omkring mig finns oändligt många motiv som bara väntar på att fotas.

Appropå fotas... förra veckan då jag var och tränade togs det nya bilder till deras hemsida. Kände mig oroligt obekväm i alla blixtrar och på ett ögonblick var jag tillbaka till den där dagen då jag och Linn skulle vara modeller för en dag. Sällan har jag kännt mig så ful... Tog gode, för att vi, i alla fall inte jag, köpte några bilder!

Rast, den stund på dagen som utan tvekan går fortast. Dricker gott te och luktar märklig tantparfym om händerna efter att ha gjort massa djur i någon lera som doftade.

Härliga onsdag

Hunk? Bra bild i alla fall!

Hunk!
Bild:posh24

Härlig Onsdag

Solen skiner och det blåser som attan här i Fjällbacka! Ute på Väderöarna hade det blåst över 30m/s och det är mycket! Kan bara tänka mig hur vågorna gick där ute då...

Har precis kommit hem ifrån en kort morgon promenad och känner mig just nu väl urblåst:)

En snabb dusch och sen iväg till jobb.

Med hopp om en härlig onsdag!

Vinst!

Gick ifrån mitt första, mitt enda?, fackliga möte med lite fler plåster, reflex och läppsyl. Då jag har en snäll svärmor fick jag även hennes biobiljett som hon vann. Tack sa jag:)

Hm... vad skall jag se? Någon som har ett grymt bra biotips att ge mig? Jag som älskar film är väldigt sällan på bio. Kanske ska dra med mig någon spännande och se en film på bio en kväll i höstmörkret.

Nu skall jag landa i soffan innan jag lägger mig för kvällen.

Hoppas ni njuter av de vackra färger som hösten kommer med och "glömmer" det kalla blöta.


Tisdag 081021


Örhänge och naglack från H&M
Tröja från MQ
Kjol från en provkolletion, köpt i någon sommarbutik i Fjällbacka för en massa år sedan
Strumpbyxor från H&M young

Vacker mamma!


Bild:posh24

Hon har blivit stor!

Med risk för att låta som en liten tant säger jag att oj vad Dakota Fanning blivit stor. Hon är nu 14 år gammal och visst... blir jag äldre blir ju även hon det. Tycker att hon varit en fantastisk skådespelare! men nu var det länge sedan jag såg nått med henne. Kanske därav min förvångingen över att hon blivit "vuxen."


Bild:posh24

Måndag 081020

  

Kofta, topp och halsband från H&M
Byxor från H&M divided
Naglacka från H&M, ett lager svart ett lager rött

Dagens låt - If I were a boy


Söndag 081019, H&M från topp till tå


Örhänge, halsband och kofta från H&M
Linne och kjol från H&M divided
Strumbyxor från H&M young
Naglack från H&M, en ett lager svart och ett lager rött

God Morgon Söndag

Solen skiner och det är en underbar höstdag här i Fjällbacka! Himlen är ljusblå och havet mörkt blått, träden med dess vackra färger vajar i en lätt vind.

Jag mår toppen och önskar er en fab dag!

Att göra det själv

Ha, tog saxen och klippte mitt eget hår idag. Vågar knappt känna efter hur det blev!

Visst tog jag bara topparna, men ändå...detta var knappast det smartaste drag jag gjort.

I övrigt regnar det här i Fjällbacka. Jag var på spinning i morse och nu sitter jag uppkurad i soffan och tittar på Kirby och de andra i Lipstick Jungle. Vilken "man" denna Robert Buckley är, kan man annat än le när man tittar på honom?

Såg en intervju med honom  om att han kallas boycandy, det kan jag förstå!

All the boys love Mandy Lane

DVD Film: All the Boys Love Mandy Lane

♥ (1 av 5 möjliga. Detta var inte bra. Kan inte rekommendera den till någon. Förutsägbar och långtråkig och detta skulle vara en skräckfilm... )

Mandy Lane är drömtjejen på High School - het och totalt onåbar. Under en weekendresa försöker alla få hennes uppmärksamhet, men någonstans bland beundrarna finns en mordisk psykopat...

Dagens låt - Friday I´m in Love


Vackra färger

Tog ett kort utanför vårt lilla kontor. Hösten är verkligen här. När jag satt och hade planering föll löven utanför fönstret likt snöflingor. Det fick mig att längta efter julen.


Fredag 081017


Tröja från Lager 157
Klänning från H&M divided
Strumpbyxor från H&M
Diadem från H&M young
Halsband gåva från syster yster
Pärlörhängde från Albrekts guld

En kall morgon i Fjällbacka


Skandalen

Jade Sperry tvingas en natt genomlida en kvinnas värsta mardröm. Hon våldtas av tre unga män från trakten, och med på våldtäkten är sonen till stadens rikaste man. Ingen vågar ställa sig på hennes sida, och ingen vågar tro på det hon berättar- inte en hennes mamma. Berövad sina ideal och som huvudperson i en skandal som tystas ned, står Jade inte ut med att vara kvar. Hon lämnar sin hemstad och med sig har hon ett litet nyfött barn, frukten av det onda som hänt henne.

Utåt sett ligger världen och livet framför henne. Hon är ung och vacker och blir så småningom också framgångsrik i sitt arbete. Hon träffar män, men vågar aldrig på tro kärleken. Tills hon träffar sitt livs passion...

Hela tiden bär hon med sigminnet av det som hände natten då hennes ugndom togs ifrån henne. Hon har aldrig glömt, och hon har svurit på att en dag, på något sätt, återvända och utkräva sin hämnd..

Torsdag 081016


Sidentunika från Gina Tricot
Vit tröja från JC
Blå byxor från H&M divided
Små pärlörhänge från Albrekts Guld
Halsband från H&M

Bag in da box

I somras fick jag för första gången höra den här lagom tjatigt käcka låten. Idag när jag var på biblioteket med jobbet fick jag höra två tjejer gå och sjunga på just den här...

Ja dessa skånska törstiga pojkar har i alla fall lyckats med att sätta sin låt på min hjärna så fort jag hör den... även om den inte är bra:) 


Devil may laugh


Dagens låt - Coldplay med Viva La Vida


Meet Bill

DVD Film: Meet Bill

Bill (Aaron Eckhart) är inte helt nöjd med hur hans liv har utvecklats. Han har blivit en äkta toffelhjälte som gömmer chokladkakor för sin fru och som jobbar på sin svärfars bank. Dessutom har han precis upptäckt att hans fru är otrogen med en tvålfager tv-kändis som heter Chip. Som tur är kommer en lärling på banken till hans räddning och tillsammans med butiksexpediten Lucy (Jessica Alba) ska de göra allt för att ändra inriktningen på Bills liv och vinna tillbaka hans fru.

Onsdag 081015


Kofta, hårspänne och strumpbyxor från H&M
Rosarandig tröja från JC
Kjol köpt på Irland
Halsband från KyssJohanna

Nästan fullmåne

Ett svagt sken ligger över berget utanför mitt fönster. Månen är nästan hel och det kalla skenet den ger ifrån sig gör mig kall.

Håller om knäna där jag sitter uppkurad och funderar på hur... och framför allt varför.

Klockan är mycket och jag borde gå och lägga mig.

Är faktiskt riktigt nöjd med dagen och att pappa blev med på träningen gjorde det än bättre.


Med hopp om en lika bra dag imorgon, om inte bättre, går jag och lägger mig. Ta vara på de fina ,goda stunder du får. Skratta och le då tillfälle ges och låt dig ta tiden till att se att dessa tillfällen finns överallt.

Fullmåne, november 2007
Bild lånad härifrån

Tisdag 081014


Kofta från H&M
Linne från H&M divided
Jeans och skärp från VeroModa
Röda örhänge från PILGRIM

Träning

Idag har varit en sådan dag då gäspningarna suttit i munnen på mig hela dan. Då barnen var fulla av energi var jag idag en riktigt trött fröken. En måndag jag kallar duga!

Morgonpromenaden var skön, men när jag kom till jobbet var vindarna kalla och jag frös.

Då jag slutade klockan sex ville jag mest hem till soffan och slappa... men tog mig, och mamma, i kragen för att gå till Hälsan i Fjällbacka. Är så glad att jag gick dit!

I ett kul pass med mycket fart och ännu mer svett från min sida mådde jag som bäst.

Tröttheten och den frusna känslan som jag burit med mig hela dagen var som bortblåst. Min energi för ännu en vecka har återvänt.

Nu när jag äntligen sitter i soffan känns det gött. Trött men på sätt och vis lycklig.

Hoppas att er måndag, ni som läser, varit bra och att ni lyckas få en bra start på veckan.

Måndag 081013


Kofta från H&M
T-shirt från H&M young
Jeans från Gina Tricot
Rosa örhänge från H&M

Fin postlåda!


Bild:privat

Mr. Brooks

DVD Film: Mr. Brooks

♥♥ (2.5 av 5 möjliga.)

Den respekterade affärs- och familjemannen Mr. Brooks har en hemlighet. Han är en mördare som blivit beroende av dödandet, men som nu vill sluta mörda till varje pris. Hans mörka alter ego Marshall har dock en helt annan inställning. Marshall lever för jakten och spänningen i dödandet. Trots sina invändningar tvingas Mr. Brooks - i tidningarna känd som "The Thumbprint Killer" - att begå ett sista mord. Marshall peppar honom och Mr. Brook utför dådet enligt den ritual som blivit hans kännetecken. Men den här gången är han vårdslös och blir sedd av en nyfiken granne. Den snokande Mr. Smith ställer ett ovanligt och ganska störande krav för att inte avslöja vad han sett. Han vill följa med när Mr. Brooks mördar nästa gång. Mot bättre vetande går Mr. Brooks med på detta samtidigt som han planerar för att låta detta mord bli det absolut sista. För att komplicera det hela har Mr. Brooks dotter Jane hoppat av college och meddelar att hon är gravid. Marshall anar att hon döljer något. Kommissarie Atwood är Mr. Brooks tätt i hälarna, fast besluten att avslöja "the Thumbprint Killer" fast hon inte klarar av att stå öga mot öga med sina egna inre demoner. Mr. Brooks och Marshall tvingas att spela ett allt högre spel - ett spel som nu innehåller alltför många sidointriger och alldeles för många aktörer.

Min fredag

Idag är det fredag, veckans bästa dag enligt mig. Snart kommer min vän Sofia hit och i helgen skall vi verkligen bara försöka vara. Hitta balsam för själen och njuta av livet och allt vad det innebär, stort som litet.

En härlig känsla är att man utvecklas som människa. Idag var en sådan dag för mig och jag känner mig mycket säkrare på mycket ikväll, inte minst på mig själv.

Gläds åt det lilla och ta hand om varandra.

Njut och låt dig bara vara!!

Att säga det högt

idag sa jag orden högt. de så skrämmande tankarna är verklighet. jag vill sjunka och aldrig mer synas. något håller mig kvar och än så länge ligger jag och kippar efter luft vid ytan. sanningen är hård men sann.

kan inte längre gömma mig.

jag känner mig så liten.

ögon ljuger inte.

jag är helt ensam i det här.

jag är rädd.


Fredag 081010Kofta från H&M
T-shirt från H&M divided
Jeans från GIna Tricot
Örhänge från H&M

Höstig morgon


Torsdag 081009Örhänge från H&M
Blus från H&M divided
Byxor från Lindex


I dina kläderUtifrån sett har Vicky Townsley allt. Hon bor i London, har bra ekonomi, är snygg, singel och arbetar på den supertrendiga tidningen Poise! Men hon skulle ge upp allt för en man, barn, ett hus på landet komplett med trägolv och perenner.

Amber Winslow, å andra sidan, har allt det som Vicky vill ha. Visserligen på andra sidan Atlanten, men där finns hon med man, barn, hund, nanny och ett enormt hus. Hon spenderar sina dagar med andra hemmafruar och de tävlar om vem som har de senaste märkeskläderna, dyraste vigselringarna och häftigaste inredda huset.

Men Amber är inte heller lycklig. Hon går omkring med ett tomrum inom sig som inte längre kan fyllas med materiella ting. Så när hon ser att Poise! söker en läsare som vill byta liv med en glamorös journalist under en månad, sätter hon sig genast ner för att skriva en ansökan.

Aldrig kunde hon tro att just hon skulle bli vald

Tisdag 081007


Linne från H&M divided
Kofta från MQ
Jeans från Gina Tricot
Halsband från H&M
Örhänge från PILGRIM

Frostbiten
I spel och kärlek... är allt tillåtet

DVD Film: I spel och kärlek... är allt tillåtet

♥♥  (2 av 5 möjliga. Fina 20 talskläder och trots att jag egentligen inte brukar gilla den här sortens film.. från förr, så föll den här mig ändå lite i smaken. Bra skådespel.)

När lagkaptenen Dodge Connolly (George Clooney) värvar krigshjälten Carter "The Bullet" Rutherford för att få sitt lag på rätt köl igen, anar han inte vad som väntar honom. Samtidigt som Carter anländer nämligen den smarta och kaxiga journalisten Lexie Littleton (Renée Zellweger) som fått i uppdrag av sin redaktör att gräva fram Carters smutsiga hemligheter och sanningen bakom hans oförtjänta hjältestatus. Både Carter och Dodge faller omedelbart för Lexies skönhet, men bara en av dem kan vinna hennes hjärta. I spel och kärlek... är en rolig och fyndig romantisk komedi där det gäller att både kunna spela fult och träffa rätt.

Måndag 081006


Tröja från MQ
Kjol och strumpbyxor från H&M
Örhängde från SNÖ
Naglack från H&M

Regnar

Efter stormen i natt har solen lyst och det har varit underbar höstväder här i Fjällbacka. Nu vräker regnet ner och jag tänker på T som är ute och springer.

Han frågade om jag skulle följa med, men snuvan och hostan vill inte ge med sig så det blev att stanna hemma. Christian och Ingunn har åkt hem och nu när det regnar förbereder jag mig för film och soffmys.

T kommer väl hem som en blöt katt om en stund. Åh vad glad jag är att jag stannade hemma då!

Skrämmande

en så skämmande tanke börjar ta form att jag blir mörkrädd. några gånger är orden på väg ut från min mun. hittills har jag lyckats svälja orden. rädd förr att höra dem högt. rädd för tankarna.

avståndet blir allt större. jag sträcker ut min hand. vill, önskar och hoppas att det skall finnas någon där som fångar upp mig. tar mig i mina händer. innan jag faller.

ögon ljuger inte

Söndag 081005


Glasögon från Bluebay
Örhänge från H&M
Tröja från OBJECT
Naglack från H&M
Jenas från Gina Tricot

Gåvor från Ingunn


Kinesisk lyckoarmband
Original - armbandet från La Chance® har sina rötter i den gamla kinesiska kulturen, där djurkretsens 12 djur symboliserar lycka, god hälsa och rikedom. Armbandet skall påminna den som använder det, om att positiva tankar skapar synergi.


Rött halsband med snäckor, pärlor, silver och ja... vet inte vad rektangeln är gjord av.Fick även att par Björn Borg trosor med ELLE loggan

Söndagspromenad


Trillingkastanjer


I det här huset bor Patrik och Erika i Läckbergs böcker, huset vid sälvik. Under TV inspelningen valdes ett annat hus som ligger en bra bit härifrån


Huset från framsidan. Det är riktigt fint!!


Vi såg regnbågen


Hösten med sina vackra färger!

Mat i helgen


Levande hummrar


Levande krabbor
 

Kokt krabba

Fredag 081003


Diadem från H&M young
Örhänge från Barcelona
Tröja från JC
Svart linne från H&M divided
Kjol från VeroModa på Irland
Strumpbyxor från H&M

Höst


Then she found me

DVD Film: Then She Found Me

♥♥ 2 av 5 möjliga

Steget är inte långt från ung, vacker och framgångsrik till frånskild, övergiven och snart fyrtio. Och vad gör man när ens biologiska klocka ringer oupphörligt, när ens försvunna mamma dyker upp som en sexgalen tv-värdinna och när man plötsligt upptäcker att man är gravid med sin ex-make?

Magisk morgon

Torsdag 081002 feber...

   

Fleecetröja från Cross
Byxor från H&M divided
Örhängde från SNÖ
Naglack från H&M

Författare på mässan, del 2


Göran HäggKatarina Janouch


Camilla Läckberg


Majgull Axelsson


Viveca Lärn


Martina Haag


Katarina Janouch och bakifrån ser man Martina Haag och hennes skitsnygga kjol!

I en annan del av Bromma♥♥♥ (3 av 5 möjliga. Martinas bästa bok hittills! Jag valde att lyssna på boken då jag tycker att Martina verkar vara en så sprudlande glad kvinna, det lyste igenom då hon själv läste. Till viss mån kan jag känna igen mig i Bella även om är många grader "mer" än avd jag är. Underhållande och jag drog på munnen flera gånger.)

Mitt liv har blivit lite rörigt på sista tiden. Varför ligger jag obekvämt på barr och blåbärsris och små stenhårda kottar och spionerar på min egen familj i kikare? Varför dyker Lars Adaktussons rödblonda huvud upp så fort jag sätter på teven? Vad hände med min koll på band och musik? Jag vet inte ens vem det är som är själva Kent av alla killarna i popgruppen Kent.

Sju år har gått sedan Bella fick sparken från Dramaten. Nu är hon gift och har fått två pojkar med den framgångsrika tevestjärnan Matte. Själv jobbar hon i receptionen på TV4 och undrar vart hennes liv och drömmar tog vägen. Blev det inte mer än såhär?

Matte tror att Bella har åkt på semesterresan som han så omtänksamt har köpt till henne.
Bella tror att Matte är på landet och har sommarlov med pojkarna

RSS 2.0