Genom dina ögon

Genom dina ögon
Bild & text: adlibris

Vilken trist bok!! lyssnade verkligen mig halvhjärtat igenom större delen.

Jorden har invaderats av en ras som tar över människornas sinnen medan de lämnar kroppen intakt och större delen av mänskligheten har dukat under. Men Melanie Stryder vägrar att tyna bort.

Vandraren, en av de invaderande Själarna som har tilldelats Melanies kropp, har hela tiden varit medveten om hur plågsamt det skulle vara att ta över en människas kropp: de överväldigande känslorna, de allt för tydliga minnena. Men det finns en svårighet som Vandraren inte har väntat sig att den tidigare ägaren av kroppen vägrar att ge sig av och överlämna kroppen till henne.

Melanie fyller Vandrarens sinne med bilder av Jared, mannen hon älskar och som hittills lyckats hålla sig gömd. Det är omöjligt för Vandraren att skilja på sina och Melanies känslor och snart åtrår hon en man hon aldrig mött. Hotet från de andra Själarna gör Vandraren och Melanie till ovilliga allierade och tillsammans ger de sig av för att finna mannen som de båda älskar.

Julgransljus? Äsch då!
Bilder privata!


God Morgon!

Ja någon bio blev det inte igår. Övertid på jobbet och sedan in sent till Uddevalla för att lämna bilen. T var tvungen att hjälpa sin mamma som har en källare fylld med vatten. Vattenskada - trist! Minns samtalet jag fick från min granne om att jag hade en vattenläcka i lägenheten, alla tankar som kom. Den gången var det min toalett som gått sönder, nu är det mycket! smältvatten som kommit in.

Idag ska jag till Uddevalla igen för att hämta bilskrället, tandläkaren för att åter börja med tandställning? och synundersökning. Bara massa roligt alltså:)

Happy Tisdag!

Ny vecka

Måndag igen. Lång dag på jobbet med möte och därefter åker jag in med min bil som behöver ses över. Lite småjobbigt att allt ligger så långt bort, nu blir det fyra vänder med bil för att göra en sak... T följer med och ev går vi på bio eller hittar på nått annat skoj när vi ändå är ute och far.

Detta kommer bli en bra, spännande vecka!

Avatar (3D)

DVD Film: Avatar
Bild & Text: lovefilm.se

James Cameron är äntligen tillbaka! 10 år efter "Titanic" tar han oss till en spektakulär värld fylld av exotiska livsformer, där den f.d. marinsoldaten Jake Sully inleder en resa av episka proportioner. Eftersom han är en Avatar, en mänsklig hjärna i en utomjordisk kropp, finner han sig själv sliten mellan två världar i en desperat strid för sin egen överlevnad.

Beslutsamhet

Jag har inte varit mig själv den senaste tiden... är det ännu inte. Men idag tog jag ett beslut. Nu finns det absolut ingen återvändo! Mål skall uppfyllas.

Snabba Cash

Snabba cash
Bild & Text: adlibris.se

JW är Stureplanskillen som säljer kokain på de hetaste inneställena. Han gör vad som helst för att nå dit han vill.  Jorge är latinon som kan allt om koks och som går i land med en osannolikt tjusig rymning från Österåkeranstalten. Ingen kan k-branschen bättre än han. Mrado sköter indrivning åt bossen Radovan. Han drömmer om ett bra liv för sig och sin dotter, men det ligger riktigt långt borta.

Den kriminella världens egen logik för de tre samman, och det kan bara sluta på ett sätt: en kamp om liv och död. Och varför, egentligen? För snabba cash.

Skadad

Skadad
Bild: Adlibris.se

Gripande! Även om jag många gånger tycker fostermamman Cathy är en besserwisser och använder ordet duktig helt fel imponeras jag över hennes engagemang. Jodies historia får mig att må illa, speciellt när jag tänker på de som passivt stått brevid utan att hjälpa... och i slutet rörs jag till tårar.

En djupt rörande berättelse om hur en fosterförälders stora tålamod och kärlek fann nyckeln till en liten flickas mörkaste och mest smärtsamma hemligheter

Cathy Glass hade varit fostermamma till femtio barn under loppet av tjugo år när hon välkomnade åttaåriga Jodie till sitt hem. Inget tidigare barn hade varit så trassligt som Jodie, vars våldsamma och agressiva sätt skrämt iväg fem fosterfamiljer på fyra månader.

När Cathy tog emot Jodie visste hon inte vad som låg bakom Jodies chockerande beteende. Hon skär sig själv, slåss och gömmer sig bakom flera olika personligheter som hon har gett olika namn. Allt eftersom Cathy kommer Jodie närmre lär sig den lilla flickan att hon kan lita på Cathy och anförtro sin fruktansvärda historia till henne.


Fighting

DVD Film: Fighting
Bild: lovefilm.se

Nja detta var inte en film i min smak. För mycket, ja just fight och någonstans däremellan ville de stoppa in lite kärlek vilket var helt omatchat.

Shawn är en ung kille i New York som hankar sig fram genom att sälja piratkopierade varor på gatan. Men när Harvey Boarden erbjuder honom en chans att tjäna rejäla pengar inom den illegala fighting-scenen, blir de två partners. Shawn blir en stjärna över natt genom att besegra professionella boxare och kampsportsexperter, och livet leker. Snart inser dock Shawn att han bara är en bricka i ett korrupt spel och måste hitta en väg ut.

Vilket väljer du

I kväll är det premiär för både Saltön på SVT och för Hollywoodfruar på TV3

Vilket skall jag välja? Hm... Härligt när problemen inte är allvarligare än så, och med webb TV kan du se båda! Dock inte samtidigt.

Internationella kvinnodagen!

Hemma efter massa skidåkning. Idag: Internationella kvinnodagen!


New York

Idag släpptes resan till New York med sofi... Jag ville såå gärna åka med men just när resan skall äga rum har jag min sista examination. Ibland är det riktigt trist att välja bort!

RSS 2.0