No Strings AttachedEmma och Adam har varit vänner så länge de kan minnas. En natt är de nära att förstöra allt genom att hamna i säng med varandra. För att rädda sin vänskap ingår de en pakt: No strings. Alltså ingen avundsjuka, inga förväntningar, inga bråk, inga blommor och inget bebisspråk. Det innebär att de kan göra vad de vill, när de vill, var de vill - förutsatt att de inte blir kära i varandra. Frågorna som uppstår: Kan du ha sex utan att kärleken kommer emellan? Och kan vänskapen överleva?

Min låtsasfru

Min låtsasfru omslag
Bild: lovefilm.se

En romantisk komedi om en man som tar hjälp av en singelkvinna och hennes barn för att försöka vinna kärleken från sin drömkvinna.

Förstår inte...


Bild: bluquote.nte
Igår fick jag lämna arbetet allt för tidigt efter att jag verkligen inte mått bra...

Funderade på om det var graviditeten som spökade eller om det var magsjuka eller nått annan skit på g. Kanske var det så att det var en trött kropp som sa ifrån?!? Till kvällen mådde jag bättre, åt och hoppades att det som var försvunnit, bort, över, finito. Har ändå bestämt mig för att vara hemma idag, VILA. Konstigt när kroppen spelar än spel man inte för det första inte är med på, för det andra inte känner till reglerna för. Trist, för det är en speciell, mycket speciell dag idag.

Bröllop


Vackraste brudparet den här helgen!


Wow, vilken helg det blev och vilket bröllop! När hälsningar till brudparet via videoklipp från världen visades, och både brudgum och brud rördes till tårar var det svårt att inte känna med dem. Deras glädje och lycka stårlade under hela dagen/kvällen. Tillsammans med vänner och nya bekantskaper fick vi vara med och bevittna något fint, vackert och oerhört gripande!

Då de kom vandrandes över den blomstande ängen sjöng en vän till dem den här sången.


Mors Dag


Idag är det morsdag. Jag kommer inte hinna träffa min mamma, men hon vet vad hon betyder för både mig och min syster. Tänk... nästa år är även jag mamma om allt går vägen...


Vill du ha barn med mig?


Barn är inget du beställer utan barn kommer då allt bara stämmer. Det kan idag ske på så otroligt många sätt och jag häpnas faccinerat över hur mycket som faktiskt idag är möjligt! Den här boken fick mig att tänka till en och två gånger... om rädslan för gå för snabbt fram/rädslan för att vänta för länge. Tryggheten med att ha varandra och oron över att bli lämnad kvar. Ett som jag lärt mig med tiden är vikten av att hela tiden prata med varandra och våga lita på den andras känslor. Jag trodde nog att jag skulle känna igen mig i den här boken, men drar en lättnad suck när jag inser att detta inte är, var eller blir jag!


Nora är programpresentatör på en stor kommersiell tv-kanal. Hon lever ett typiskt singelliv som mest går ut på att jobba, träna och festa. Visst längtar hon efter den stora kärleken, men hur lätt är det att hitta honom i Stockholmsvimlet?

En kväll blir Nora hopplöst berusad på en kändisfest på Café Opera och hon tar sin tillflykt till Kungsträdgården för att undvika skandal. Ensam, förvirrad och ledsen räddas hon av en ung man som sätter henne i en taxi och följer henne hem. Han bär henne in i lägenheten, tar av henne de smutsiga kläderna och bäddar ner henne i sängen.

Morgonen därpå är Nora så skamsen att hon knappt kan tala med honom. Men de träffas på nytt och snart är de handlöst förälskade. De flyttar ihop och efter bara ett halvår säger Joakim de magiska orden: Vill du ha barn med mig?

Nora är i sjunde himlen. Joakim är snygg, smart och rolig, och trots att Nora inte längtat efter barn tidigare känns det plötsligt alldeles självklart. Varför ska de vänta? De älskar ju varandra!

Men deras gemensamma beslut blir början på en lång och smärtsam resa. Det var inte så lätt som de hade trott att få barn och snart befinner sig Nora och Joakim i en karusell av hormonbehandlingar och provrörsbefruktningar. Nora blir allt mer besatt av tanken på barn samtidigt som plågsamma minnen från barndomen väcks till liv. Förhållandet sätts på hårda prov och frågan är om det kan överleva.


Bröllop och kläder


Underbart tänkvärd!

Lördag och min skall spenderas i kärlekens tecken. Sitter strax i bilen på väg mot bröllop och allt vad det kan innebära. Min goda vän Emma och hennes Moataz gifter sig om bara några timmar på en brygga i Smålands djupa dalar.

Igår kväll stod jag länge efter jag kom hem ifrån restaurangbesöket med klänningsbekymmer... vad skulle jag ha på mig. Japp, det var alltså inget jag planerat långt i förväg (belve bjuden för två veckor sedan) utan beslutet fick tas kvällen innan avfärd. Tror i alla fall att valet blev lyckat... jag hoppas det. Ett tag funderade jag på att ta ett tält, eller varför inte en blå stor sopsäck? Magen växer och det är ibland svårt att hitta en outfit som jag både känner mig fin och bekväm i. Skor var däremot ett lätt val:)

Nu hoppas jag på bra väder och en hejdundrans härlig helg!


Godast i stan!?!


Ett av de förra inlägget var köp inte - detta inlägg blir motsattsen så löp och köp. Godaste tunnbrödet i stan!!!


Fredag!!


Bästa dagen i veckan!!!

Fredag, igen. Veckorna tycks rulla fram snabbare än vanligt. Idag är det arbete x 2, plugg för att sedan avsluta dagen med en härlig middag på en förhoppningsvis härlig resturang. (Att lönen landar på kontot är inte heller att förglömma)

Stort grattis till min vän som igår fick ett efterlängtat jobb! Härligt när drömmar går i uppfyllelse och livet ler mot än! Det får mig återigen att inse att livet är värt att kämpa för och stundtals så kommer det helt underbara nyheter.


Köp inte!


Mitt tips till dig är: KÖP INTE!

Antibacterialgel ifrån biltema luktar skumt som tusan. Vem känner sig ren då man gnidit in händerna i detta? Från butik rakt i soperna här hemma.


För snart fyra veckor sedan....


Magen och jag för snart fyra veckor sedan. På väg för Valborgsfirande... Nyfikenheten över vem är det som bor där inne har så smått börjat...

Det här med att vara gravid är både + och -. Ja faktiskt är inte allt en dans på rosor, men att erkänna det för andra och för sig själv är inte alls det lättaste. Min graviditet har hittills varit så gott som smärtfri. Inget illamående på morgonen, nej inte ens lite grann, jag har inte ont någonstans eller några andra jobbigheter som någon större viktuppgång, hudbristningar eller krämpor. Jag äter inga tabletter då mina värden än så länge är bra...

Men ändå är det inte alla gånger helt lätt, så mycket du ska och bör känna gör mig stressad till tusen. Plötsligt blir din kropp en allmänhet där andra människor tar sig rätten att kommentera, känna och påstå. De flesta gör allt detta i positiv mening, men för mig kan det faktiskt stundvis kännas konstigt och inte alls bra.

För mig är detta med barn, graviditet, längtan och spänningen likt en dröm som går i uppfyllelse. Men det är så oerhört mycket och många känslor som blandas. Jag, som är en aktiv person, vill så oerhört mycket att jag ibland nedslås lite av de saker jag inte längre är förmögen att göra och känslan av att inte räcka till är nästan mer än jag kan ta. Jag vill vara med överallt där det händer, uppleva och vara, samtidigt som jag ibland känner att jag behöver och vill vara hemma och bara vara. Jag vill prestera och slappa, utmana och utvecklas och många, många gånger önskar jag att dygnet hade betydligt fler timmar än 24!

T är den mest fantastiska underbara och att få prata med honom, skratta med honom, blöta ner hans axel med mina tårar gör att jag "står ut" med att vara mig. Det är en underbar känsla och vetskap att veta att jag långt ifrån är ensam. Han har sina funderingar och jag har mina, och tillsammans blir vi lite klokare varje gång vi får tillfälle att fundera ihop. Igår kväll reflekterade jag över hur många nätter vi somnar i skratt och hur härligt det är att få ha det så: Någon att dela allt med, det härligt härliga samt det som känns jobbigt. 

För mitt i allt njuter jag av att vara där jag just nu är. Jag har nog aldrig känt mig så kvinnlig som nu fast kroppen känns helt annorlunda. De kvinnliga formerna är mer än någonsin och det lilla livet inom mig gör sig dagligen påmind på ett av det härligaste sätt jag någonsin upplevt. Att vara gravid är mycket och det måste få vara så, jag måste få tillåta mig att vara så. För det är något helt unikt som bara är starten på vad jag hoppas och tror kommer bli en underbar resa där jag tillsammans med h♥n får möjlighet att just prestera och slappa, utmana och utvecklas!


Den enda lögnen


Bra och spännande, men inte lika bra som den här. Men visst längtar man, jag efter att få fortsätta lyssna läsa Cobens böcker då man väl börjat med en!

En natt försvinner fyra ungdomar som befinner sig på ett sommarläger i skogens mörker. Två av dem hittas sedan brutalt mördade. De andra två är spårlöst försvunna ­ förmodligen döda. En misstänkt man grips och döms senare för morden. Fyra familjer får sina liv förändrade för alltid.

Paul Cope Copeland, distriktsåklagare, har efter tjugo år lämnat sin systers tragiska död bakom sig. Han är fullt sysselsatt med att balansera sin uppåtgående karriär med livet som ensamstående far till en sexårig flicka. Cope arbetar hårt med ett kontroversiellt rättsfall: att få två rika vita collegepojkar fällda för en brutal våldtäkt på en svart prostituerad strippa.

När en man hittas mördad upptäcks kopplingar till Cope som arbetade som ledare på sommarlägret och till händelserna som inträffade tjugo år tidigare.

Val i livet


På något sätt lyckas man aldrig att komma från detta att man måste välja... Välja vilken väg och vilka beslut man skall ta i livet.

Jag hatälskar den här biten... längtan och önskan om att välja och göra rätt. Snart börjar ett nytt kapitel i mitt liv, ett ny del i mitt liv som ännu är helt blank och som delvis blir upp till mig att fylla. Det är spännande och skrämmande men det som känns mest och bäst är att jag har fantastisk hjälp för att göra så många rätt val som möjligt. Bara tanken på det gör att hjärtat slår tre extra slag och någon inom mig kickar för att göra sig påmind.

Men tiden just nu är verkligen märklig! Så oerhört såbar... ena stunden rullar krokodiltårar nedför mina kinder och jag önskar mig en helt annan tillvaro än den jag lever i, medan andra stunder tycks livet sjunga sånger för mig.

Det tog ett bra tag för mig att acceptera att jag måste kämpa för så mycket här i livet utan att ge upp. Kämpa och vara stark och tro på att det någon gång löser sig, vilket inte alltid var lätt när jag tyckt att människor i min närhet gick från klarhet till klarhet. Jag fick snabbt lära att inget kommer av sig själv utan att jag själv måste jobba för att få det möjligt. 

I andras ögon kan tyckas att du har så mycket, att du lever det där underbara självklara livet. Men sanningen är sällan så lätt! Med detta vill jag säga att inte jämföra dig med andra utan kämpa och tro på ditt liv; med alla det fram och motgångar det innebär. Det är det som gör oss unika och faktiskt ganska fantastiska.


Prinsess...


Ett försök till bakverk...

Strax innan jag åkte till Kina bjöd jag på tårta. Ett försök till prinsesstårta resulterade i den här skapelsen. Helt ok smak, men inte helt ok form... Den liknande nått som kommit farandes från ovan. Nåja, allt kan väl knappast bli perfekt från första försöket?!?


Bob Dylan 70 år!


Bild: userserve-ak.last.fm
Idag fyller han 70 år, musikern Bob Dylan.

 


Sommar"plåga"


HAPPY

I’ve noticed that being with you,I smile more often, angry a little, the sun shines a little brighter, and life is so much sweeter. For being with you takes me to a different place: A place called LOVE.
Bild: bluquote.net
Jippi, jippi, jippi. Jag är godkänd på vårens kurs!! Min grupp har gjort ett välskrivet och bra formulerat arbete inom Learning Study i förskolan. Jippi!!!!!! Ett berg lyftes från mina axlar och att vi fick så fin och bra kritik stärkte oss något fasligt. Skrev jag Jippi?!?

Visst kan man bli lite, lite trött

Tumblr_ll6ormxw6r1qajjdco1_400_large
Bild: weheartit.net
Från London en snabb sväng om hemma innan jag strax drar till Göteborg. Visst kan det tyckas som ett väldans farande än hit dit, men jag gillar det. Att det händer saker har alltid varit min melodi men även jag kan bli trött, lite i alla fall. Men att bli lite trött när man har roligt, ja det är ok.
London var i alla fall, precis som förra gången, helt underbart! Res dit om du inte har något annat för dig är mitt tips. 1,25 från Säve/Rygge är ingen tid, på ett kick är du där och har en underbar stad att utforska!
Nu skall jag utforska pedagogen i Göteborg!

Klokt


Idag åker vi hem... London är en underbar stad som jag säkert kommer besöka många gånger. Undrar redan vart nästa resa blir... Allt är möjligt om man så vill!


I nuet


Det känns som om jag svävar... Just nu lever jag i en tid när den är som absolut bäst och jag försöker verkligen stanna upp. Stanna upp och bara vara och njuta av nuet. Det är verkligen en konst att lyckas leva här och nu, inte tänka tillbaka eller planera framåt.


I can


Gillade ni Storbritanniens bidrag I can i Eurovision Song Contest 2011? Inte min favorit bland årets bidrag då jag tyckte att låten var ganska enformig och killarna ganska - fåniga? Här är Blue med sin trallvänliga melodi a la pojkbandstuket...


Det tar ett tag att vänja sig vid förändringar


En förändring är alltid en förändring. Jag hajjar till varje gång jag passerar Stora Hotellet som nu fått ny färg. Men jag gillar det, det känns lungt och egentligen mer harmoniskt än den skrikiga blå färgen husen tidigare hade.

Minns ni, Stora Hotellet blir kvar? Ja nu pågår renovering och målning för fullt. Jag blir lika glad varje gång det händer saker här hemma, även om jag till en början behöver ha lite tid att vänja mig vid det nya. I veckan då jag promenerade runt huset såg jag att det verkligen händer saker - inte en dag för tidigt.


Soulmate


På väg till flygplatsen för att möta upp en vän i London. T kör mig och även om jag längtat till den här resan och till min vän, längtar jag redan lite hem till honom, min soul mate.
Men som sagt, först London och allt härligt vad staden kan erbjuda! Kan inte minnas att jag flugit själv, men det skall allt gå bra...


Lättare sagt än gjort?


Ibland är det lättare sagt än gjort, att vara glad...

Idag är jag glad men känner jag mig smått stressad över vårt arbete som skall in för ett första utkast, idag. Ja, det måste bli klart - och bra! Sedan bär det iväg... igen. T har lovat att både köra och hämta mig, tack snälla för det!


Fyrvaktaren


Inte en av Läckbergs bättre böcker... Nej, enligt mig kan hon bättre och jag kommer på mig själv med att tröttna på storyn men vaknar till liv av att det handlar om mitt hemma - mitt Fjällbacka.


Det är en ljus försommarnatt. En kvinna kastar sig in i sin bil, händerna på ratten är blodiga. Med sin lille son i baksätet flyr hon mot den enda trygga plats hon vet: ön Gråskär utanför Fjällbacka.

Ett par dygn senare mördas en man i sin lägenhet. Han var kommunens nyanställde ekonomichef, som efter många år återvänt till sin barndoms Fjällbacka. En skötsam och omtyckt person. Men när polisen i Tanumshede börjar kartlägga hans liv kommer de en rad hemligheter på spåren.

Det visar sig att mannen besökte Gråskär innan han dog. I folkmun kallas ön Gastholmen och har alltid omgärdats av mörka rykten. Det sägs att de döda aldrig lämnar den, och att de har något att berätta för de levande


With Arms Wide Open


With arms wide open
Under the sunlight
Welcome to this place
I'll show you everything
With arms wide open...


Energi


Energi i form av salta mandlar ger mig kraft nu... Att de ligger i den söta marimekkoskålen jag fick av Kristina gör ju att man bara inte kan motstå:)


I'm Leaving


Nynnandes till den här sköna biten!


Ny Dag!!


Efter en härlig helg då jag var iväg med bästa T på minisemester drar en ny dag igång. Ny dag - nya möjligheter!


Vårkvällar


Mamma och pappa kommer inseglandes på väg in till hamnen efter en dag ute till havs... Själv satt jag inne större delen av dagen och bara skrev, läste och skrev... Att sitta ute ochskriva fungerade inte för dataskärmen blev helt svart.

Underbara dagar och underbara kvällar... Jag bara njuter av tiden just nu. Våren är alldeles underbar och alla vackra färger, vädret och livet i allmänhet är bara så härligt.

TGIF


Jag njuter av att vara LEDIG!! 

Äntligen är det fredag och idag är jag ledig, ledig, ledig. Inget jobb! Ingen skola! Inga måsten! Jag sov tills jag vaknade utan att ställa klockan och bara låg och drog mig. Magen levde sitt liv och det var med en underbar känsla jag sedan gick upp.

Satt länge vid frukost bordet och förträngde gårdagen samtidigt som jag såg fram emot dagen och helgen. En helg som jag länge planerat för, men som av olika anledningar blev helt annorlunda än vad jag först tänkt mig... så är det ibland.

Om ett par timmar åker jag och T på minisemester med tid bara för varann. Hoppas verkligen på bra väder!


Eric vidare!!


Foto: Lina Boström Einarsson

Eric vidare till finalen i Eurovision som går av stapeln på lördag. Kul!!


Slutet av veckan!


Skål, nu tar jag helg!

I morgon har jag tagit ledigt. Bara vara, ingen skola och få måsten. Sovmorgon och en soft dag. För att "fira" det har jag just slagit upp en kall öl (alkoholfritt) och slagit mig ner där jag trivs allra, allra bäst.

En dag som började mindre bra, blev - tillslut - precis så fin och bra som en dag skall vara.


Happy?!?


Idag, då jag har en riktigt dålig dag, jobbar jag enormt på detta!!


På min önskelista

Fest, mat & kärlekOm jag var din hemmafru : eller hur man får en vardag att smaka som en lördag
Även om kokböcker med alla sina recept till stor del finns att hitta på nätet önskar jag dessa. Härliga inspirerande bilder!


Åska!?!


Från sol till detta - på nolltid. Den här vyn vad som mötte mig ikväll då jag kom hem ifrån jobb...

Kycklingwook


Detta gjorde jag väldigt ofta då jag studerade. Lätt och snabblagat! Men på det senaste åren har jag valt att inte göra för jag tyckt att hela huset luktar curry i timmar efter... I förra veckan gjorde vi det i alla fall och jag kan lova att det gott! Med fläkt och fönster på glänt var det väl egentligen inte mer än mina kläder som luktade lite curry efteråt.

Limited edition - ja tack!

Wow, kolla in det här!

Kollektionen "Gina Exclusive" från Gina Tricot tillverkas i begränsad upplaga och kommer att säljas i utvalda butiker och online. Priserna ligger mellan 299-599 kr. Verkar det lockande? Håll utkik 12 maj 2011, då kollektionen släpps.


Kjolen är bara helt underbar, helt underbar!!! (sen om jag kan köpa för kulan på magen... det är en annan femma. Drömma kan man alltid!)


JAG ÄR TYVÄRR DÖD OCH KAN INTE KOMMA TILL SKOLAN IDAG


Vill du läsa en riktig ungdomsbok? Läs då den här...

Jag inser att jag legat naken och tätt intill, varm och yrvaket glad. Och medan jag fnissat av hans kittlande andedräkt har han tänkt att han inte längre vill.

Olivia är dumpad. John vill inte längre vara ihop och hon fattar inte hur hon ska kunna överleva ensam. Vem är hon utan John, utan det perfekta förhållandet? Är hon verkligen en sån som bara kysser den hon älskar? Eller är det så enkelt som Danijel säger att man ska skratta när man är glad, skrika när man är arg och ligga när man är kåt?

JAG ÄR TYVÄRR DÖD OCH KAN INTE KOMMA TILL SKOLAN IDAG idag är en träffande, ifrågasättande, het ungdomsroman om att lyssna mer på sin kropp än på ryktena som sprids.

Just nu


Just nu går ett glödande klot ned. Vackert, stilla och elegant.

Fruktsallad


De sensate dagarna har det frossats i detta: fruktsallad. Alltid gott, men godast är det ändå då solen skiner och det luktar sommar! För mig var det premiär för jordgubbar i år.

Galiamelon
Jordgubbar
Kivi
Mango
Passionsfrukt
Sharon


Så länge sedan


Hockey pulver "åt" jag när jag var yngre... Kan man säga att man äter ett pulver?

Älskade den salta smaken och en burk kunde slurpas i på nolltid. Fick nostalgi känslor när jag såg detta på hyllorna i matbutiken och kunde inte låta bli att köpa mig en burk - bara för minnens skulle... Smaken var precis som jag mindes - smarrigt värre och även den här burken slurpasdes upp på nolltid.

Hos mig just nu...


Här hemma doftar det just nu härligt från Yankee Candles senaste doft Bahama Breeze. Sommrigt och friskt precis som vädret varit idag! Jag drömmer mig bort och får då och då påminna mig själv om hur fint och bra det faktiskt är, just precis här...

Pasta med kräftsjärtar


Riktigt gott och enkelt att göra samt att det går fort! Perfekt en dag då man inte vill stå länge vid spisen...

Ingredienser:

1 rödlök
1 tomat
1 burk kräftsjärtar
1 burk Créme Bonjour cuisine - scharlottenlök & gräslök
1 fiskbuljong tärning
svartpeppar
citronpeppar
(salt om du tycker att det behövs)
basilika

valfri pasta

Gör så här:

Hacka rödlök och tomat i små bitar
Fräs i en panna på svag värme
Häll på Creme Bonjour och lägg i buljongtärningen
Låt det koka upp samtidigt som du gör pastan
Krydda efter behag
Häll i kräftstjärtarna det absolut sista - de får inte kokas för att undvika gummikonsistens!

Servera och njut!

 


GodMorgonSkål


Jag har skrivit det förut, helger och helgfrukostar är underbart goda! Idag dricker vi nypressade jos i de fantastiska glasen i serien essence från iittala.

Solen skiner och det är verkligen ett underbart vårväder, ja nästan sommarväder, här i Fjälbacka. Dessvärre har jag mycket med skolan att ta tag i en dag som denna, men har planer på att bygga upp en vår ute på altanen så att jag kan skriva därifrån.


Att vara med henne är som att springa uppför en sommaräng utan att bli det minsta trött


Vilken vacker titel! Bara den fick mig att vilja läsa... men boken är bra, den är fin. Jag blir både gald och ledsen då jag lyssnar. Alex förvånar mig, han är oerhört mycket mer än vad jag någons trott.


Alex bok med den säregna titeln Att vara med henne är som att springa uppför en sommaräng utan att bli det minsta trött är en berättelse om att förändras och om att hitta kärleken.

Alex Schulman, programledare, journalist, författare och bloggare, beskriver i sin kommande bok ett år, 12 månader, där allt ställs på ända och hela livet förändras. Det är en häftig berättelse om personlig utveckling och förändring, men framförallt är det en härlig kärlekshistoria ur det verkliga livet som inspirerar till att ta vara på livets tvära kast.

”Jag ska berätta om en lång rad på varandra följande händelser, några lyckliga, andra olyckliga, som kastade om min tillvaro på alla plan. Det är rättvist att säga att jag blev en ny människa. Det här är inte en historia från min barndom – det här är en historia från nuet. Den tar sin början den första augusti 2008 och den tar slut den första augusti 2009. Det här är historien som förändrade mitt liv.”

En sommardag i juli 2008 separerar Alex Schulman från kvinnan han levt med i sex år. Med en resväska i vardera hand lämnar han förvirrad deras gemensamma lägenhet och beger sig ut på Stockholms gator. Han inser att han står inför en ny tillvaro, framför en ny sorts resa - han ser inte alls fram emot den.

På dagen ett år efter separationen föds hans dotter Charlie på BB i Visby.

Det här är den brokiga, underbara historien om allt som hände däremellan

Higher


Går och nynnar på delar av den här låten så jag totaltröttnar på mig själv... Varför hakar man (i alla fal jag) så ofta upp sig en kort del av en låt och sjunger den om och om igen. Nog för att jag tröttnar, men hur är det med människor i min omgivning? De måste totaltröttna...


De "nya" Erica och Patrik


Nu är det officiellt, här är det nya paret som skall spela Erica och Patrik i deckarserien baserad på Läckbergs romaner, Claudia Galli och Richard Ulfsäter.

Bättre eller sämre emot förra castingen, vad tycker du? Jag tycker att det blev en klar förbättringmot förra TV-serie satsningen då vare sig Erica eller Patrik var något så som jag tänkt mig.

Claudia är ju känd för svenska folket, men Richard? Här är några av de filmer han medverkat i:
 • 2000 - Vita lögner.
 • 2002/2003 - Spung.
 • 2007/2009 - Playa del Sol.
 • 2007 - Darling.
 • Jag.
 • 2008 - Vi hade i alla fall tur med vädret – igen.
 • 2008 - Patrik 1,5.
 • 2010 - Puss.
 • 2011 - Fyra år till.
 • Nja, nog känner jag igen honom, men för mig är han "inte fast i en och samma roll". Detta blir spännande att följa!


  Födelsedagsmiddag

  I april då jag fyllde år stack jag och T iväg till den här restaurangen och åt en fantastiskt middag! Maten, servicen, atmosfären och alla vackra tallrikar var helt magiskt. Vi blev rekommenderade rätter vi aldrig tidigare provat och satt länge, länge och bara njöt...

  Så tröttsamt

  Fick en briljant ide igår runt 16:30 tiden och insåg att om jag hann med skulle det vara den andra riktigt, riktigt bra sak jag gjort den här veckan...

  Sagt och gjort, väl hemma satte jag mig vid datorn för att ta tag i alla mina bilder... Tiden gick och plötsligt var det natten. När jag skulle skicka iväg min beställning, ja vad händer då? Jo, det fungerar ju inte!! 03:15 tog jag mig upp till sängen för att några timmar senare bli väckt att av illalåtandes grävmaskin. Trött som bara den...

  Trött, lite smått irriterad, lite ledsen och lite arg satte jag mig vid datorn igen och inser att jag arbetat, större delen av natten, i fel program!

  Fladdermusmannen


  Spännande att läsa om Australien. Boken var sådär, men som så ofta med serier likt den här tar det en-två böcker innan man lärt känna karaktärerna och det är inte förrän du gjort det som du helt kan ta till dig allt.
  Var till en början lite skeptisk till Pontus som uppläsare, men ändrade mig snabbt.


  En ung norska, känd från tv, hittas död i Australien. Harry Hole skickas till Sydney för att bistå den australiensiska polisen i utredningen av mordet. Trots att han blivit tillsagd att hålla en låg profil hamnar Harry ändå mitt i händelsernas centrum. Snart förstår han och hans kollega, aboriginen Andrew Kensington, att de har att göra med en seriemördare.

  Efterforskningarna kring fallet öppnar Harrys ögon för landets rika historia och urbefolkningens fascinerande legender. Samtidigt leder sökandet honom till ett Sydney som aldrig omtalas i turistbroschyrerna: den undre världen med dess tvivelaktiga figurer och omoraliska affärer.

  Tror att det fungerar igen

  Efter många misslyckade försök tror jag äntligen att jag fått ordning på mitt gamla dataskrälle (i datavärlden är den gammal).

  Nu kommer det där bildregnet jag skrev om tidigare inom en snar framtid.


  Min dator

  Min dator är fortfarande kaputt - därav blir det inga bilder. Får låna T´s mac när jag skall göra allt det där nödvändiga jag bara måste göra:) Svårt med mac... T försöker få mig att köpa mig en, men jag vet inte...

  Måste nog i alla fall göra om alla inställningar på min, men innan dess hitta alla filer och spara på en extern hårddisk... sedan hitta alla program skivor och installera nytt visrusprogram...

  Ja vem orkar det? Inte jag tydligen... valde till och med vår hemska! källare framför att syssla med skräpdatorn.

  Snö!?!

  Det är med fasa jag ser de stora flingorna falla utanför fönstret... Vad är det här? Snö nu? Jag som så många andra som uppskattade värmen så! Flingorna är stora som snöbollar och faller envist trots att jag ber till högre makter att det skall sluta...

  Hela dagen känns kall. Visst skiner solen men kylan göra sig hela tiden påmind där jag står ute. Sol, snö, hagel och regn avlöser varandra... Vi har stängt av värmen här hemma och redan i natt vaknade jag av att jag frös. Nog för att jag är en kallis, men någon måtta får det väl ändå vara!?!

  Längtar bort... till sol och värme... och där i min längtan kommer jag på att jag snart lyfter med planet igen. Tiden går fort!

  You


  För snabbt

  Härlig helg, men helgerna går allt för snabbt för att jag skall hinna med allt det där jag vill och måste göra...

  RSS 2.0