Som taget ur en saga

Bilderna är mina och får inte kopieras!

Kan ju knappast nått annat

Kan man något annat än gilla den här underbara kvinna. Maria är söt som socker!

Dagens Tips:


bilderna är privata och får inte användas!


New Moon - När jag hör din röst

När jag hör din röst
Bild & Text: adlibris.se

Bok 2 i den spännande serien om Bella och Edward.Bella firar sin födelsedag tillsammans med Edward och hans familj. Men firandet får ett minst sagt abrupt slut när Bella skär sig på en glasskärva och familjens "yngsta" vampyr inte kan lägga band på sina känslor utan kastar sig över henne. Händelsen får Edward att inse vilken fara han och hans familj utgör för Bella och han ser ingen annan utväg än att lämna henne. Bella sörjer Edward och dras djupare och djupare ner i en depression.

En dag får hon se en av männen som Edward tvingades rädda henne ifrån. Utan att tänka på konsekvenserna närmar hon sig mannen. Plötsligt hör hon Edwards röst inuti sitt huvud. Med orolig stämma varnar han henne och hon fylls av ett märkligt lugn. Efter den händelsen ser Bella till att hamna i den ena farliga situationen efter den andra för att få höra hans röst igen. Tills hon kastar sig utför klipporna...

From Paris with Love (Action 2010)

DVD Film: From Paris with Love
Bild & Text: lovefilm.se

En ung anställd vid den amerikanska ambassaden i Paris slår sig ihop med en amerikansk spion i ett försök att förhindra en terroristattack i staden.

Onyttigt och kanske därför så härligt!?!


bilderna är privata och får inte användas!


Sallad...


bilderna är privata och får inte användas!


Äntligen hemma

Vilken resa det blev!! Paris är en fantastiskt stad, där skulle jag absolut kunna bosätta mig för ett längre tag. Dock frivilligt och inte för att en vulkan fått ett utbrott.

Fram tills dess då vårt plan skulle ta oss hem sken solen på oss från både eifeltorn som triumfbåge. Vi har stosat i de mest underbara parker, ätit och druckit gott, sett den ena tavlan maffigare än den andra men framför allt har vi haft semester och bara njutit av vår och liv.

Då dagen kom och vi skulle hem blev det genast lite kämpigare att vara turist. Ovissheten om vad som skulle hända och när blev påfrestande. Köer till tåg samt bussstationer, hemsidor och telefonlinjer, hemma fanns våra arbeten med viktiga möten, ja detta blev vår söndag. Pengar och kläder hade vi så att vi skulle klara vår weekend, inte för att stanna i Paris på oviss tid. Var ändå tacksam över att vi inte tog oss till flygplatsen och fick övernatta där...

En kvinna kom fram och bad om pengar, hon hade varit i Paris i två månader utan pengar... när jag såg på henne längtade jag verkligen hem och önskade att vi skulle komma hem snabbare än två månader. Det kändes också oerhört skönt att faktiskt ha ett hem att längta efter.

Måndagen kom och efter att vi fått tag på vårt resebolag som bokat om våra flygbiljetter tills fredagen fick vi på egen hand (facebook) tag på bussbiljetter med Stockholm buss som skulle ta oss hem tidigt på tisdagen. I Paris var det fortfarande sol och 24 grader varmt. Vi gick till Notredam och kvarteren därikring i bara ben och njöt.

Allt löser sig, när hur, var och till vilket pris är en annan femma. Vi är i alla fall hemma efter ytterliggare en Fantastisk tripp till Underbara Paris!

Snart i Paris


bilderna är privata och får inte användas!


Gillar du rött?


Måndag igen

Det går fort nu, redan inne i mitten av april. Var såå trött i mosre att jag knappt visste vad upp eller ner var. Blev glad när jag såg att solen var på väg upp och mindre glad när jag var tvungen att skrapa rutorna på bilen, minus gradigt ute!

Satt även igår kväll med min sista inlämningsuppgift. Tänk att något som borde vara så lätt kan vara så svårt! Satte en deadline och efter nio la jag ner allt vad plugg heter. Såg sista avsnittet av Mästarnas mästare och blev såklart "besviken" över att Lousie Karlsson inte tog sig till final, enligt mig har hon varit en riktig mästare!

Efter jobbet skall jag åter sätta mig och göra det sista på plugget samtidigt som jag måste börja packa för Paris:) Undra om mitt nya stativ är lätt nog att släpa sunt på, hade ju varit fab att kunna ta grymma nattliga parisbilder.

Happy måndag!


Varför mår vi så dåligt när vi har det så bra?

Varför mår vi så dåligt när vi har det så bra?
Bild & Text:adlibris.se

Tankens kraft är större än vi tror. Man kan faktiskt tänka sig lycklig genom att låta bli att tänka sig olycklig. Det är vetenskapligt bevisat att optimisten i genomsnitt lever hela sju och ett halvt år längre än pessimisten. Vår förmåga att känna glädje och tillförsikt beror i slutändan på hur vi tänker om våra liv. Både när lyckan ler och solen går i moln.

Eftersom vår hjärna är plastisk, det vill säga förändringsbenägen ner till minsta hjärncell, påverkas den rent fysiskt av om vi tänker i dur eller i moll. Lyckas vi bryta gamla invanda negativa tankebanor kommer hjärnan sedan vilja välja det positiva tankespåret.

Nytt objektiv AF-S NIKKOR 50mm f/1.4G
Så ska det låta

Sitter, ja fortfarande, och pluggar samtidigt som så ska det låta står på i bakgrunden. Får stanna upp många gånger i skrivandet av att jag slås av vilka mindre bra sångare och sångerskor de fått med i programmet idag. Hallå är inte detta ett musikprogram? Stackar Tommy som... ja överröstas av falsksång allt för många gånger.

Tittar ni?

Ett telefonsamtal...

T: Har du sett måsen?
Jag: Vilken mås?
T: Det ligger en död mås nere på gatan. Har du sett den?
Jag: Nej, har inte varit utanför dörren idag. Är mitt upp i arbetet...
T: Jaha....
Jag: Vad tänkte du då? Vad är det med måsen?
T: Nej, men om du visste vad som hade hänt.
Jag: (tänker att hur i h*vete skulle jag kunna veta det? Även om jag sett den död?!?!)


Då jag senare var på väg för att hämta samt posta paket tog jag ett foto på dne lillestackare som gjort sina sista dagar.Passa på!


Passa på! Nu finns dessa klänningar åter på H&Ms hemsida. Den första vita fanns fortfarande inte i min storlek, men du kanske hittar nått!

BodyBalance

Skrattar åt min stela kropp där jag ligger på golvet och försöker göra övningarna precis så som Johanna instruerar. Känns ju ok, men är ser säkert helt galet kul ut. Härligt och lite lustigt att en sådan lugn träningsform kan vara ås jobbig. Kul i alla fall och jag gillar´t!

Härligt kvitter

Tog en walk med mamma idag och jag minns knappt när jag var ute och bara gick sist. Härligt med solen som sken trots att det var sent men mindre härligt med en svinkall vind som tycktes förfölja oss.

Gick förbi en talgoxe, ja tror att det var det, som kvittrade så högt att man nästintill behövt hörselskydd. Men, den lilla fågeln var väl också glad att våren är på g:)


Jobbigt

Usch vad jag ogillar dagar då jag vaknar och är så trött att jag redan vid dagens start längtar tills jag kommer hem och får sova igen...

Mitt nya jag

Mitt nya jag
Bild & Text: adlibris.se

Tänk om du vaknade en morgon och hela ditt liv var perfekt...

En snygg man, ett fantastiskt hus, ett chefsjobb, en snygg och vältränad kropp och dyra designerkläder. Hur kunde hon få allt detta utan att komma ihåg vad som hände?

När Lexi vaknar upp en morgon befinner hon sig på sjukhus efter en bilolycka. Hon tror att året är 2004 och att hon är 25 år gammal med sneda tänder och ett katastrofalt kärleksliv. Men, egentligen är det år 2007 och hon är 28 år. Hennes tänder är raka, hon är chef på avdelningen hon tidigare arbetade på - och hon är gift. Med en snygg miljonär. Vad har hon gjort för att få alla sina drömmar uppfyllda? Hon tror inte att det är sant, särskilt inte när hon får se sitt vackra hem. Men när hon lär sig mer om sitt nya, perfekta, liv upptäcker hon mindre smickrande saker om sig själv. Som att alla hennes tidigare vänner hatar henne och att en rival vill åt hennes jobb. Och sen dyker det upp en ovårdad men sexig man och avslöjar en chockerande hemlighet ... Vad har hon råkat ut för? Kommer hon någonsin att komma ihåg vad hon gjort? Och vad kommer att hända om hon verkligen gör det?

Peter Rätz : nio år som undercoveragent

Peter Rätz : nio år som undercoveragent
Bild & Text: adlibris.se
Infiltratörer avslöjas och mördas.

Eller försvinner spårlöst.

Men Peter Rätz dog inte.

Han överlever i nio år på insidan av gängen.

När han avslöjas går han under jorden

och försöker starta ett nytt liv med sin familj.

Då börjar de verkliga problemen för honom.

Och för den svenska rättvisan.

Peter Rätz värvas 1995 och stiger snabbt i graderna: Sergeant at Arms i Bandidos, ansvarig för säkerhet och vapen, inblandad i knarkaffärer, vapen- och människohandel. Som livvakt åt Hells Angels president blir han skjuten i benet. Allt med svensk polis goda minne. Peter Rätz information leder till över hundra fällande domar. Men år 2004 förändras allt i ett slag när hans täckmantel avslöjas.

-- Eskilstunapolisen läckte till en journalist, säger han.

Därmed blir han "levande död". Han kan aldrig mer återvända till Sverige. Hans lille son vet inte att hans föräldrar är svenskar, vet inte ens vad dom egentligen heter. Det är som taget ur en thriller. Men vartenda ord är sant. Så här ser verklighetens kamp mot den svenska maffian ut. Med minst två kontrakt på sitt huvud gömmer han sig någonstans i världen. Det här är Peter Rätz historia.

Söndagen den 10 januari 2010 såg 1 135 000 personer den första av sex filmer om Johan Falk – Gruppen för särskilda insatser, i TV4.Filmerna är baserade på den svenske infiltratören Peter Rätz liv, och Peter (eller Frank Wagner) som han heter i filmen, spelas av ingen mindre än Joel Kinnaman, som även är aktuell i filmatiseringen av Jens Lapidus Snabba Cash.

RSS 2.0