Catherine Zeta Jones i läcker hatt

Vad funderar Catherine på?
Bild:posh24

Gårdagen...

Packade upp böcker efter böcker och satte in i bokhyllan som jag hittills inte lyckats sälja. I den hyllan fick deckarna stå! Blev ganska bra och det kändes helt rätt att ha den kvar nu är jag såg hur bra det blev.

Sen var det ut på havet, konsert i kyrkan, spontan kväll med Christian och Markus på bryggan. Där träffade vi Julia och Malin! Under filtar satt vi och hade det gott in på sena natten.

Innan vi åkte ut hade vi konsumdilemma. Vi skulle ta med oss en engångsgrill ut på ön, men alla var slut i hela Fjällbacka! På konsum var typ allt annat också slut så det blev att vi fick äta hemma och sen ge oss iväg.

Martin, Petter, Carl-Emil, Cecilia och Christines sommarkonsert var helt fantastisk!! Under en låt som Christine framförde rann nästan tårarna nedför mina kinder och jag slog ännu en gång av hur musik kan beröra.

Spontana kalas är grymt skoj! Mindre skoj är det dock att vakna med lite huvudvärk vilket jag gjorde idag. Tog mig ändå i kragen och gick morgon promenad med Maggan i morse.

Under kvällen fick jag se mitt livs största stjärnfall och det jag önskade hoppas jag innerligt snart kommer att slå in...

Sol och jag skall till Lerum

Åker strax för att avsluta mitt Lerums kapitel... Känns lite konstigt, men mest skönt. Slipper två månaders hyra och för de pengarna kan jag ha mycket annat skoj för.

Lite trist att sitta i bil och så idag när vädret här är kanon!! Men, men... vi snabbar oss och är snart hemma igen.

Njut dagen alla!


Britney har den bikini jag tittade på i söndags

Var och provade en bikini i söndags, en likadan som Brittan har här. Valde att inte köpa eftersom jag tyckte att vitt blev för mycket underkläder och den röd-vit randiga för mycket polkagris. Den blå-röd-vita fanns tyvärr inte i min storlek...


Bild:posh24

Whitney Houston syns ute igen


Bild:Posh24

Wakeborad

Lyckades idag åka riktigt långt och länge... gick superbra och framför allt var det skitkul! T har sett en liten wakeboard som skulle passa mig och systeryster... 1300 för bräda och bidning...

Njuter verkligen av min semester och av västkusten när det är som bäst här! Underbart!!

Madonna

Vad händer... Madonna ser inte ut att må speciellt bra...

En förkrossad Madonna faller sönder!
Bild:Posh24

Förlovade

Idag har jag varit på havet med syster yster och hennes väninna Anna. När vi som bäst låg där fick vi trevligt besök av Niklas och Annika och vi åt, badade och hade det grymt bra i sommarvärmen.

Nu skall vi alla skynda oss att göra oss i ordning för att strax äta räkor och sedan gå ner på byn.

Soliga hälsningar från Fjällbacka!!

Stort grattis till mina vänner Josefin och Robert som i solnedgången igår förlovade sig! Jag blev varm i hjärtat...


Det skall bli ett sant nöje att döda dig♥♥ (2 av 5 möjliga. Visst känner jag mig hemsk när jag tycker att har man läst en bok om män som misshandlar kvinnor så har man läst näst intill alla. Visst är Magdalenas historia precis som alla andras unik på sitt sätt. Kvinnorna som misshandlas och lyckas att ta sig ur det är fö mig helt enortm starka individer och jag önskar dem självklart allt gott! Ändå var inte detta en höjdare för mig...)

I boken Det ska bli ett sant nöje att döda dig berättar Magdalena Graaf om det äktenskap som hon ingick som gravid nittonåring. Vad som till en början var ungdomlig familjelycka, med en omtänksam om än kriminellt belastad man, övergick snart i misshandel och fullständig terror. Magdalena Graaf skildrar trovärdigt och med den inlevelse som bara egna erfarenheter kan ge, hur hon till slut lär sig att leva med makens våldsamma raserianfall, trots att de utgör ett dödligt hot. Hon ber inte om medlidande, utan beskriver osentimentalt och rakryggat hur den unga Magdalena sakta bryts ner. Hon visar också vilken betydelse stödet från föräldrar och vänner haft för att ge historien ett lyckligt slut.

Det här är en naken och mycket dramatisk skildring av en ung mammas kamp för att överleva och skydda sig själv och sitt barn från en man som när som helst kan gå till attack. Magdalena Graaf ger oss en berättelse om social misär och kvinnomisshandel, men också om styrka, stolthet och mänskligt mod. Hon ger röst och samtidigt hopp åt många kvinnor som befinner sig i en liknande situation. Med sin historia vill hon återupprätta inte bara sig själv utan också alla de kvinnor som fallit offer för manligt våld.

I boken berättar Magdalena Graaf även om sin uppväxt med två sökande och kärleksfulla föräldrar, samt om tiden efter flykten från äktenskapet, den framgångssaga som innebar att hon och hennes syster Hannah inte bara blev kända utan även något av ett begrepp i Sverige. Den här avslöjande berättelsen visar att man kan lyfta sig själv ur det svartaste mörker och den djupaste förtvivlan och med hjälp av andra vinna självrespekten åter och få ett värdigt och innehållsrikt liv.

Sol men inget hav idag

Igår kväll hade T´s mamma räkfrossa och som vi frossade vill jag lova! Riktgt super goda färska räkor... finns det något godare?

Efter en heldag ute på väderöarna igår bestämde vi idag att inte åka på havet. Istället skall vi vara hemma och ladda inför kvällen då det är 30 års kalas i Hamburgsund. Det är skönt när man inte känner någon stress över saker man måste göra. Jag och Syster Yster skall ta båten i morgon.

Njut dagen alla! 


En lång dag som blev kort

Kändes inte alls kul att gå och ställa sig vid en massa döa fiskar och le mot kunder när T och vänner skulle ut på havet. Väl på plats gick tiden urfort och innan jag visste hade klockan hunnit bli sex och jag kunde gå hem.

Under hela dagen har vi haft kunder i butiken och det är när det är som mest att göra som jag trivs bäst. Knappt att vi hann fylla på med varor...

Nu är jag klar för kvällen och vi har gäster idag också som vi skall grilla med, härligt!

Fick höra att något jag gjort tidigare i sommar varit mycket uppskattat och jag fick en förfrågan o jag kunde tänka mig att göra det igen. Känns kul när man lyckas!

Njut den underbara sommar kväll vi fått idag!

Fjällbacka har båtarna i hamn

Synen som möter oss när vi kommer in från havet är master i mängder. Seglarvecka nr. 2 på i Fjällbacka med de som är 25+... en vecka för det lite äldre alltså. Jag och T log när vi tänkte på att vi numera tillhör de som ligger på 25+

Lovade Birgitta på fiskaffären att arbeta några timmar imorgon. Ångrade mig lite när jag sagt ja, tänk om det blir kanonväder?!? Så får man inte tänka, att göra några timmar där nere kommer bli kul och de tar alltid emot mig med öppna armar vilket gör att jag alltid känner mig välkommen.

Ikväll skall vi grilla med vänner och sedan gå ner till bryggan och ta nått svalkande för hals och själ. Härligt att den svenska sommaren är här!

Solen skiner

Solen skiner och på himlen syns endast små vita moln. Skall strax ta båten ut på havet och läsa, sola och bada. Ha en underbar dag alla!

Justin i fängelse?!?

Nä vad ni ser är en reklambild för Justin Timberlakes klädmärke...

Justin Timberlake arresterad?!

Bild:posh24

a lot like LOVE

DVD Film: A Lot Like Love

♥♥♥ (3 av 5 möjliga. Härlig romantisk film. Ashton Kutcher är precis lika charmig som han brukar vara. Man satt stundvis med ett leende på läpparna.)

Vissa finner kärleken vid första ögonkastet - andra inte. Vi följer Oliver och Emily som träffas för första gången på en flight mellan New York och LA - båda säkra på att de är varandras totala motsatser. Tiden går och de träffas med jämna mellanrum under de kommande sju åren, men timingen är aldrig rätt. De kämpar med förhållanden, karriärer och separationer, de träffas oftare och oftare och berättar allt för varandra. I sökandet efter den stora kärleken kommer de på att det som de har tillsammans kanske är just det... Nigel Coles ("Kalenderflickorna") "A Lot Like Love" är en modern och underbart rolig romantisk komedi om ödet och den svårdragna gränsen mellan kärlek och vänskap. Oliver och Emily spelas med stor inlevelse och charm av Ashton Kutcher och Amanda Peet.

Vet inte vad jag skall tro eller säga...


Fin klänning och väska


Bild:posh24

Step up 2 the Streets

DVD Film: Step Up 2 the Streets

♥♥♥ (3 av 5 möjliga. Härligt gung och en söt berättelse om Andie. Satt och önskade filmen igenom att jag kunde röra på till hälften så bra som skådespelarna i den här filmen. Hur häftigt som helst hur en del lyckas! Filmen påminner mycket om Save the last dance. )

Ingenting har gått enkelt för Andie, ingenting förutom dansen. Efter att hennes mamma övergav henne har hon bott i olika fosterhem. Andies fd fosterbror Tyler bestämmer sig för att ta hand om henne på villkoret att hon slutar slösa sin danstalang på att tävlingsdansa på olika klubbar utan satsar på att söka in till Maryland School of the Art istället.

Borta för alltid♥♥♥♥ (4 av 5 möjliga. Detta var en riktigt bra bok! Kan varmt rekommendera. Spänningen höll i sig in i slutet och handlingen tog hela tiden nya vinklar.Perfekt sommarthriller.)

För Will Klein existerar endast en hjälte: hans äldre bror Ken. Inte ens då Ken blir efterlyst för ett brutalt våldtäktsmord på grannflickan vill han tro brodern om något ont.

Så inträffar ytterligare en katastrof. Wills flickvän Sheila försvinner plötsligt. Mystiken tätnar när FBI hör av sig. Varför hittas Sheilas tumavtryck på en mordplats i New Mexico? Vilka är banden till den ökände yrkesmördaren "Ghost"? Och vilken roll har storbrodern i detta? Will beslutar sig för att själv ta upp jakten på den okända mördaren. Längs vägen upptäcker han sanningen om sin älskade Sheila, om brodern Ken - och om sig själv.

Borta för alltid är en mäktig spänningsroman och en berättelse om kärleken mellan bröder, älskande och familjemedlemmar.


Dubrovnik

En halsning fran Dubrovnik dar vi har det toppen! 30-35 grader varmt och i vattent sakert 26... Blaser lite men det ar vi enbart lyckliga over... hur skulle vi annars orka ga runt den gamla staden och dess langa mur?!?

Med bat har vi tagit oss ut till de mest fantastiska oar ni kan tanka, med sa blatt vatten! Onskar att jag hade en klanning i den fargen!


Nu sitter vi ute i en "internet park" och uggla satte sig just vid oss. Ha dt toppen Sverige och som vanligt hoppas jag att ni njuter av just er tillvaro!!

Dubrovnik

Idag har varit en bra dag även om starten inte var den bästa. Vaknade med ett allt annat är gott humör... Men så ringde Jossan och sa att hon skulle komma till Fjällbacka vilket gjorde mig glad igen.

T hade varit på Setterlinds och handlat nybakade frallor och vi åt och började packa inför resan.

Så kom Jossan och vi tog en sväng nere på byn, köpte glass och stroasade i butiker. Gick hem, Jossan åkte hem, vi tvättade och åkte sedan till mamma, pappa och SysterYster för att fira mammas kommande födelsedag. När vi dukade av middagen kom T plötsligt på att vi hade vår tvätt ue och det hade plötsligt börjat regna här i Fjällbacka. Vi cyklade ssnabbt som aldrig förr och lyckades precis rädda kläderna från att bli blöta igen innan en rejäl regnskur svepte förbi.

Tillbaka till päronen och sedan hem för att fortsätta packa... Om några timmar är vi i Dubrovnik. T tjatar att jag måste ta med cyklop och sånt eftersom det tydligen är sååå bra att snorkla där... jag säger inget eftersom jag inte gillar att snorkla. Blir han lycklig av att det ligger sånt där i min väska gör det mig i och för sig inget... användas kommer det knappast att göras, men det är en annan femma.

Så ha det skönt och bara alla! Nu åker vi på semester och låter att kartonger efter flytt få stå!


Borde...

Borde verkligen börja träna... Sitter alltför skönt i soffan men har egentligen ingen bra orsak till varför jag sit´ter där jag sitter. Skall nog köpa mig en ipod för med musik i öronen blir mina steg lättare. Ja, ja... nån dag:) Det är väl tanken som räknas!?!

Brody Jenner joggar sig i form!

Bild:Posh24

Hemma igen

Hemma igen efter två dagars städande och flyttande. Tack T och Svante för att ni kånkade och bar alla mina saker... Nu har jag endast ett bord och fyra stolar kvar plus lite växter. De får hämtas då jag lämnar över nycklar och en gång för alla säger hej då till lägenheten i Lerum.

Som tur är har jag haft snälla grannar och hos dem bodde jag i natt. Börjar bli van vid att sova på luftmadrasser nu. Innan vi la oss igår såg vi filmen The Ring. Minns när jag och Sofia såg dem då vi båda bodde i Borås... då tyckte vi att den var suuuper läskig och skrek högt när vi mötte en kille ute i korridoren. Igår tyckte jag inte alls att den var läskig, kanske var jag för trött.

Sex and the City - The movie

DVD Film: Sex and the City: The Movie

♥ ♥ ♥ ♥ (4½ av 5 möjliga. Behöver jag säga mer än att jag älskar, älskar, älskar den här filmen. Jag grät och skrattade om vartannat! Carrie och Big är så jag och T efter att år! och allt man gått igenom. Se den alla ni som inte sett den och ni andra, se den igen!)

Dags att plocka fram Louis Vuitton-väskan och Manolo Blahnik-skorna och på nytt ge sig ut på New Yorks gator tillsammans med Carrie, Samantha, Miranda och Charlotte. Carrie är tillsammans med Mr. Big och bor och jobbar på Manhattan. Miranda har gift sig med Steve, jobbar fortfarande som advokat och bor med sin familj i Brooklyn. Charlotte är gift med Harry och har adopterat ett barn från Kina. Samantha har bestämt sig för att pröva lyckan i Los Angeles där hennes pojkvän Smith Jerrod har blivit stor skådespelare.

Till två av dessa män...

... kan man fråga o det kliar:)


Bild:posh24

Saknad

Tittar bort dit hon alltid brukar vara så här års, platsen är tom och fast jag vet vart hon egentligen är tittar jag, söker med en längtande blick.

Släpper telefonluren som fortfarande ligger tung i min hand och funderar på om valet jag gjorde var rätt... Innerst inne vet jag att det var tvunget att bli som det blev, att jag borde vara glad och tacksam, men ändå är det en saknad inom mig och mitt hjärta värker av längtan, till henne.

Vågorna slår rullande emot kajen och en vit parad av båtar är på väg ut för att njuta.Min blick tittar och tittar... Vill såg gärna. Tittar på telefonen igen, vill att upp den och ringa för att säga att jag ångrar mig. Sänker blicken och släpper tanken på henne, i alla fall för en stund...

Hej Doktor

Kvart i två skall jag idag infinna min på vårdcentralen... känns inget kul alls, men måste en gång för alla bli av med den här hemska förkylningen som aldrig vill släppa. T var hos en läkare i torsdags och fick penicillin så det skulle vara trist om jag smittar ner honom igen när hans kur är över.

Annars skall vi till banken och växla till oss lite kuna, valutan i Kroatien och ikväll åker jag till Götet för bio med tjejerna, mysigt!!

Solen skiner men det börjar blåsa mer och mer. Vi är i alla fall, trots snuva och den förbannade hostan glada och njuter av vår lediga tid tillsammans.

Njut dagen alla!

Skoj, skoj och däremellan lite flytt

Åh vad underbart  när det händer en massa roliga saker! Nu är en biokväll med Sex and the City bokad! Imorgon skall jag se filmen som så många talar om och som jag så länge väntat på. Skall se den med Jossan och Systeryster i Göteborg mellan flytten.

Att flyta känns dock ganska jobbigt men ändå skoj. Det skall bli härligt när det är klart och jag helt känner mig installerad i Fjällbacka. Förundras vid varje flytt över hur mycket saker jag har... en hel del skit!

Nu skriver jag och T ut massa resepapper och det med en lyckokänsla i hela kroppen. Vet ju knappt något om staden Dubrovnik mer än att den skall vara fantastisk. Lustigt nog visade det sig att en vän till mig kommer att vara på plats samtidigt. Kanske hinner vi ses!

Tss... det här var skoj

Mycket färg, det är skoj!!
SET DRESSING photo | America Ferrera
Bild:People

Såå lycklig

Även om jag personligen är lycklig är lyckan större när man delar den med någon. Därför kan jag nu extra lycklig säga att på söndag åker jag och T. Resan är bokad är allt känns grymt bra. Nu skall vi tillsamman njuta kvällen!


Jim Carrey i snygg outfit?!?

Jim Carrey flippar helt!
Bild:posh24

Vackra örhänge

Hon är verkligen vacker Jennifer Lopez!

Vackra örhängen!
Bild: posh24

Gone Baby Gone

DVD Film: Gone Baby Gone

♥♥♥ (3 av 5 möjliga. Stundvis väntar man på att något skall hända, men spänningen håller i sig genom hela filmen och tar oväntade svängar. Trots att jag ibland ville gå färifrån för att jag inte tyckte att det hände något var det som om något höll mig kvar... En tragisk händelse om en flicka som försvinner och alla realtioner runt omkring henne nystas nu upp.)

När två unga privatdetektiver (Casey Affleck, Good Will Hunting, och Michelle Monaghan, Mission: Impossible III ) kopplas in för att försöka hitta en liten flicka som försvunnit under mystiska omständigheter, hamnar de i ett virrvarr av lögner, där igenting är vad det ser ut att vara. Snart tvingas de sätta allt på spel - sin relation, sitt förstånd och sina liv i sökandet efter flickan. Casey Affleck, Michelle Monaghan och Morgan Freeman är fantastiska i sina roller. Även Amy Ryan (Capote) imponerar stort i det här spännande kriminaldramat.

The Heartbreak Kid

DVD Film: The Heartbreak Kid

♥♥♥ (3 av 5 möjliga. Första halvan av den här filmen var såå rolig! Skrattade mycket! åt massa saker. När Eddie och Lila åker i bilen och Lila hela tiden sjunger ur sina favoritlåtar, eller när hon har ett långt piller uppe i näsa. Kanske inte låter så mycket för världen, men detta var faktiskt en feel good film, i alla fall för mig. Tyvärr höll det roliga inte i sig genom hela filmen utan avtog och efter ett tag kändes den som alla andra. Lite som om man lagt allt krut i början och sedan inte kunde komma på något mer.)

Ben Stiller spelar Eddie, en 40-årig inbiten ungkarl som till slut säger ja till den vackra och sexiga Lila (Malin Åkerman). Men under smekmånaden i Mexiko förvandlas hans drömkvinna till en mardröm, och killen som haft svårt att binda sig inser plötsligt att han kanske har förhastat sig.

Sjöjungfrun

  

♥♥♥ (3½ av 5 möjliga. Ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat hägrar i Läckbergs senaste deckare. Mycket bljatext som hon kunde skippat. Trots att du lätt kan lista ut en del av handligen var motivet för mig länge dolt. Jag anade men visste aldrig riktigt och sånt tycker jag om. Som vanligt roligt att läsa om min hem miljö, men efter varje bok förvsinner mer och mer av Fjällbacka och Läckbergs egna fantasi är vad som beskrivs.)

En man har försvunnit spårlöst i Fjällbacka. Trots att Patrik Hedström och hans kollegor på Tanumshede polisstation har gjort allt för att finna honom, vet ingen om han är död eller levande. Efter fyra månader hittas han. Mördad, fastfrusen i isen.

Fallet kompliceras när det avslöjas att en av hans bekanta, författaren Christian Thydell, under mer än ett års tid fått ta emot anonyma hotbrev. Christian står inför sitt stora genombrott och på releasefesten för sin roman Sjöjungfrun får han ytterligare ett meddelande. Han bryter samman och visar breven för Erica Falck, som har hjälpt honom med manuset.

Christian försöker sedan bagatellisera alltihop och vägrar att gå till polisen, men Erika smugglar med sig ett av breven och visar det för Patrik. Hon har anat att det är något som plågar Christian, och hon är oroad över vad som kan hända.

Patrik inser faran. Någon hatar Christian djupt. Och denna någon verkar vara en förvirrad och skadad person som inte skulle tveka att sätta sina hot i verket. Polisen inser snart att det finns ett samband mellan breven och mordet, och spåren för dem tillbaka i tiden ...

Sally Santesson

Till frukosten idag tittade jag och T på Sally. Man tittar med ett leende på läpparna, vilken karaktär hon är Sally. Hur länge sedan var det som programmet visades? Svt´s gamla logga syns:)


Skojig bild

Tackar för den här härliga dagen som avslutades på havet. Där lästes Sjöjungfrun ut och om den skriver jag imorgon. Sov gott!

HANGING AROUND photo | David Hasselhoff
Bild:People

Orange är sommarfint


Bild:posh24

Ett möte på kyrkogården...

Hon ser mig inte där hon sitter på en bänk i skuggan. Hennes hud är gammal och skrynklorna börjar bli mer påtagliga. Hon tittar ut över alla gravar och jag funderar på vad hon tänker. Så torkar hon sig i ögonvrån. Kanske är det en tår eller är så hon bara varm. Så mycket hon varit med om, så många människor hon haft möjlighet att träffa och lära känna. Kanske ligger många av dem här nu... här bland stenar och växter.

Solen flyttar på sig, likaså hon så att hon återigen hamnar i skuggan. Hon tittar plötsligt på mig och våra blickar möts. Utan att säga något hejjar vi på varandra. Alltkänns på något sätt så fint.

Jag fortsätter fylla på vatten i behållaren och känner hennes ögon i ryggen. Det kommer en svalkande vind och jag vänder mig om och ser att hon nu återigen sitter i solen. Den här gången sitter hon kvar. Hon tittar på mig igen, på gravarna och sedan vänder hon sig mot solen och sluter ögonen, det vita håret rör sig sakta i vinden. Plötsligt är hon långt borta...

Fin bild på dem båda!

Lillan med pengar i handen och mamman med en bister min. Köpa, köpa, sa kycklingen. Betala, betala, sa hönan. Eller kanske inte. Fina är de i alla fall.

SHOW HER THE MONEY! photo | Katie Holmes
Bild:People

Väljer att göra en SATC

Kanske är det pga av Sex and the Citys framgång med filmen som "Vänner" gänget tackat ja till att även de göra en film. Kul tycker vi som gillar vänner!!


Bild: posh24

25 år...

Är 25 år och det är fortfarande lika mumsigt att ta det sista ur bakskålen... Vad säger det om mig? Troligen att jag, fortfarande, är ett sockermonster.

Var försiktig med vad du önskar...

Önskade tidigare att T också kunde vara hemma med mig och idag fick jag delvis min önskan igenom... Han är hemma, men med feber, hosta, snuva och är allmänt risig. Vi känner båda stress över allt vi skall göra i helgen och hoppas att han snabbt blir bättre.

I morgon skall vi till Göteborg på konsert med Bruce Springsteen och på lördag är det kalas. Som vi längtat på Bruce! Fick biljetter i julklapp och då kändes det som en evighet tills den 4 juli.

Idag är det städ som står på schemat och planering för kalaset. Känns så roligt med de saker vi hittills planerat in. Skall försöka vara mer ute och sätta mig en stund och läsa i solen.

Önskar er alla en fab sommardag!

Bloggutmaning

...som jag hittade hos Yvonne.

 • Hur lång är du?
  155 cm

 • Vilken ögonfärg har du?
  Bruna

 • Vilken hårfärg har du?
  Svart med brun ton. Färgade allt för ljusa slingor för ett tag sedan och blev så missnöjd att jag nu har färgat svart hår.

 • Familj?
  Mamma, Pappa, SysterYster, T och Johan

 • Har du någon bil?
  Ja, en ljusgrön liten BMW

 • Musik du lyssnar på?
  Tycker om radion när musiken blandas. Just nu lyssnar jag på Madonna

 • Vem ringde dig senast?
  Min mamma

 • Var tror du att du befinner dig om tio år?
  I Fjällbacka, då är det sommar och om sommrarna vill jag vara här.

 • Vilka städer har du bott i?
  Fjällbacka, ingen stad... Uddevalla, Borås och Lerum.. ingen stad det heller men...

 • Hur många högskolepoäng i det gamla systemet har du?
  Har läst 3½ år och vad det motsvarar i poäng i det gamla systemet vet jag inte.

 • Vilket program läste du på gymnasiet?
  Samhäll med pedagoik som inriktning.

 • Vilken är din favoritglass?
  Choklad med vanilj, inte tvärtom:) När jag köper kulglass väljer jag numera mango och hallonsorbe.

 • Kan du några andra språk än svenska?
  Engelska, tyska och norska.

 • Har du någonsin åkt ambulans?
  Nope.

 • Har du fått fortkörningsböter någon gång?
  Aldrig

 • Favoritdrink?
  Mojhito

 • Vad är du rädd för?
  Djur

 • Hur många år har du jobbat på ditt nuvarande jobb?
  2½ och i höst börjar jag på mitt nya.

 • Vilka mänskliga karaktärsdrag, kan du bara inte med?
  Oärlighet och för mycket attityd. Försöker tänka att alla har vi något gott med oss.

 • Hur många tatueringar har du?
  Gillar inte tatueringar och skulle därav aldrig skaffa mig en egen.

 • Vad ska du göra idag?
  Dagen är snart slut och jag skall strax gå och lägga mig och läsa i sjöjungfrun.

  Utmanar alla bloggare som läser detta, speciellt Emma och Sofia!


Nu får de vara tillsammans

Victoria får äntligen ta med sig Daniel på fest!
Bild:posh24

Så länge de varit tillsammans, Vår Victoria och Daniel. Nu får de äntligen visa sig tillsammans på festligheter. De var de verkligen värda. Se så fina de var då Kronprins Frederik firade sin 40-åriga födelsedag
.

Semestra ensam

Ellen Degeneres och hennes fästmö Portia De Rossi på romantisk semester!
Bild:posh24

Jag längtar tills nästa vecka då även T har semester och tillsammans kan vi liksom Ellen Degeneres och Portia De Rossi gå nära. Nog är det härligt med semester, men så mycket härligare att semestra med någon!

Hyllan är såld och borta

Igår åkte jag och T till Lerum för att packa ihop lite saker, sälja min Expedit hylla och handla lite inför vårt kommande kalas. Var inte hemma förrän 00.30 och stackars T skulle upp tidigt för att arbeta medan jag kunde ligga och dra mig.

Känns som en lättnad att ännu en sak från lägenheten är såld och borta. Det är så svårt att veta vad som skall sparas och vad som skall slängas. Jag som är en mästare på att spara måste bli bättre på att göra mig av med saker!

Har varit ute på en morgon promenix. Det är roligt att vara ute den här tiden på året då samhället kryllar av folk, även om man går inne i skogen. Idag gick jag och Maggan runt Bräcke och där träffade vi på den ena efter den andra som vi kände -Skoj!

Idag skall jag till T´s syster och äta makrill och därefter skall vi gå till stranden med de små busiga tvillingarna:) Innan dess skall jag hinna röjja här hemma och baka en kaka som sedan skall frysas. Mycket att stå i, men när det är roliga saker görs det mesta med nöjje.

Njut dagen, alla! Idag skiner solen och det är riktig sommar ute, härligt värre!!

Drömmer

Ashley Tisdale älskar Louis Vuitton!
Bild:posh24

Åh tänk om jag också kunde gå inne på Louis Vuitton och shoppa loss i en sådan där stor kasse... ja drömma går ju alltid.

Charlize är snygg även på fötterna!


Bild:posh24

Vilka underbara gladiator sandaler Charlize Theron har där hon vandrar brevid sin man!

Tisdag med sol och vind

Båtarna både kommer och går vilket är en underbar syn härifrån fönstret. Med alla båtar i hamn infinner sig verkligen min sommarkänsla!

Har varit ute och promenerat med Maggan, alltid skönt ta sig ut på morgonen. Hon har precis gått hem och jag skall strax ta tag i dagens alla bestyr. Måste planera kalaset!!

I kväll följer T med mig till Lerum för att hämta lite saker, men framför allt för att sälja min Expedit hylla. Skall bli såå skönt när den är borta! Däremellan skall jag och mamma äta middag då pappa är ute och äter affärslunch, lite egen mamma tid kan vara mysigt.


RSS 2.0