Thanks for Sharing


Bra skådespelare men filmen var inte mer än ok.


Handling

Adam har klarat fem år som ”nykter” sexmissbrukare, när han träffar Phoebe som också har samma problem. I terapigruppen försöker också frisören Dede och nörden Neil umgås, men för den som varit sexmissbrukare är det är inte alldeles lätt att bara vara vän med någon.

En dag i bilder


Förbereder förrätten - mördeg du skär ut i valfri form, penslar med uppvispat ägg och sedan in i ugnen på 225 grader i ca 5 minuter.Några små hjärtan till förrätten. Smörstekt toast med smetana, löjrom och rödlök som fått dra i kallt vatten - toppad med dill.


Huvudrätten - några av havets läckerheter med egengjord aioli och majonnäs.


Gulddricka dagen till ära...


Man måste inte alltid gå ut för att klä upp sig för varandra och ha tillsammanstid.


Efterrättshjärtan som vi delat på mitten, lagt grädde, lemoncurd och hallon i och sen toppat med florsocker. En hit!Att tiden gick över till en ny dag spelade mindre roll.

Den där dagen...

Tja, en sak som jag verkligen lärt mig är att det inte alls alla gånger blir som man tänkt sig. För den sakens skulle behöver det ju inte bli sämre, bara annorlunda... Som vår alla hjärtans dag. Ja det blev en sån dag.

Efter ett långt bra möte med min chef insåg jag att jag aldrig skulle hinna i tid till förskolan för att hämta Labolina, men som så ofta ställde mamma upp. Så istället för förskola fick jag hämta hem min lilla skrutt hos sin mormor och redan då kändes hon varm. 

Senare på eftermiddage skulle det visa sig att hon hade hög feber och våra - gå ut och äta romantisk middag fanns inte längre med i planerna. Istället blev det en av de bättre hemmakvällarna på länge och kärleken var större än någonsin. På en pläd på golvet låg liten och sov medan vi lagade mat, drack drinkar och sedan åt god mat och satt i timmar och pratade och spelade spel. Och maten då, det enkla blev det goda.

Runner runner


Bild: trailers.apple.com
Helt ok, men inte så värst spännande så thriller vet jag inte om jag skulle kalla det...

Thriller 1 timme 32 minuter

Richie vet att han har kommit på hur man knäcker online-spelen, men ändå förlorar han. Han åker till Costa Rica för att konfrontera den som han tro blåst honom på hans pengar: spelkungen Ivan Block. Block vinner över Richie med löften om snabba pengar, men snart inser Richie att han hamnat i en knipa han inte tar sig ur. När FBI försöker utnyttja Richie för att fånga Block ställs han inför sitt livs tuffaste utmaning: att utmanövrera de två hoten mot varandra.Favorit biffsallad


Fantastiskt god asiatisk biffsallad!

Igår gjorde vi vår favorit biffsallad och såg film. Har du inte provat detta är det snudd på ett måste om du gillar asiatiska smaker.

Silver - inte alls dumt!


Känns väl inte som om svenskarna kan vända detta nu?

Ett silver till Sverige är minsann inte dålig! Inte alls faktiskt! 

Inomhus


Bild från ett grått Fjällbscka idag...

Vi kurar inomhus med filtar och mys. Håller tummar för Svergie i dagens hockeyfinal och lagat stor brunch. Labolina svassar runt nöjd och trots eländig hosta tycks hon må bättre nu - äntligen!

Igår ett minne


Vädret kan inte bestämma sig tycks det som... Vår eller vinter - ja hur ska det vara. Som alltid vid den här tiden på året.

Bild ifrån gårdagens promenad. Då snöflingorna sakta föll ned. Nu regnar det igen här i Fjällbacka och just den här snön blev ett minne.

Dagens tips


Den här lilla paketet hittar du i en frysdisk i din mataffär!

Dagens tips får bli den här goda snabblagade fisken. In med påsen i micron i 4 min och sen har du en ångkokt torskrygg. Vi åt den med ris och grönsallad!

Pink Sands


Gillar Yankee! Här är favorit i repris.

Kan kanske vara bra då vi mest är inomhus nu eftersom Labolina är lite sjuker...

Färgkänsla?Underbara efterlängtade vårsolen strömmar in genom våra ljuskällor här i Fjällbacka.

T har fått vårgula tulpaner då han fyllde i lördags. Labolina sticker iväg för att hämta ett nytt ljus ( du kan skymta det bakom blommorna) ett gult ljus bredvid de vita. Ja, för att det blir så mycket bättre så, säger hon. Färgkänsla från tvååringen? 

En sån dag


Dagen då hjärtat klappar lite extra för alla hjärtan i min närhet...

Jag och Labolina kommer ner för trappa, sömnen sitter nästan kvar i ögonen och hostan i liten rosslar nere i hennes små lungor. Hennes sovvarma kropp emot min... Vi pussar på pappan i huset och säger hej då, ha en bra dag på jobbet osv och han viskar i Labolinas öra att ta med dig mamma till köksbordet.

Där på bordet ligger lite kärlek och mitt hjärta slår ett extra slag. Wow, jippi, jippi jublar Labolina och håller hårt i en chokladask. Vi doftar på blommorna som så vackert står där och fyller upp vårt annars ganska vita rum med sin underbart djupt röda färg. 

Myser av att klockan bara är morgon och att detta bara är början på dagen. Vi går upp och jag står med klädhögar runt fötterna och provar klänningar och olika sätt hur jag senare kan ha håret. Labolina svassar runt mig, håller fram kläder och säger oo så sin (fin) och pussar och klappar på mig. Jag gillar dig mamma, jag älskar dig. Mitt hjärta svämmar över lite och vi tar på oss röda kläder och hela tiden fortsätter vi mumla om hur mycket vi tycker om varandra. - vilken start på morgonen alltså!

Sen kan man ju tycka vad man vill om alla dessa nu ska bi fira något speciellt dagarna... Jag älskar att fira och bara för att det är en kärleksdag idag betyder det ju inte att man inte firar kärleken alla andra dagar på året. Men idag, ja idag är det vår dag och inget känns just nu bättre!


RSS 2.0