Middag i Götet

 
 
Middag i Göteborg med fina vänner, ja de är och har ju nästan alltid varit som en del av vår familj. I alla fall Caroline som man skulle kunna kalla för bonussyster. Ikväll bjöd hon och hennes fina Christopher på rådjurssadel.
 
 

Fredagsfys

 
Trotsade ond arm och trasiga glasögon och körde fredagsfys innan fredagsmys.

Hämtat Labolina som tvättat bilat tillsammans med T och snart väntar middag hos Josefin och Mikael. Fin fredag✨

Spinning

Fick leta efter skorna som fortfarande låg nedpackade i en påse efter cyckelturen i Norge i höstas.
 
Spinning... första passet på gaalet lång tid. Svetten lackade och jag var helt sjuukt trött. Positivt på alla sätt- förutom tiden... att gå hemma och "vänta" på att gå på pass... nja vet inte riktigt om det passar mig, när hela kvällen blir upptagen och egentligen eftermiddagen också när tanken redan är på plats. Men skam den som ger sig- det gäller att hitta det sätt som fungerar för dig och i detta fall ett sätt som fungerar för mig. (Ahh skam✨ Bästa serien på länge)

Just do it

Startar upp V 3 (träningsveckor) på gymmet med ett benpass. Benen kändes o)härligt tröttà efter helgens skidåkning. Men... ingen återvändo nu när viljan finns där. Fick goda pannkakor av pappa och Labolina, fint att de har det så bra ihop.
 
Senare under kvällen, väl hemma i soffan kände jag mig nästan illamående av trötthet. 
 
 

Tisdagsklubben

Bild: boktanken.blogspot.se
 

En relationsroman om drömmar som aldrig blev av. Och att det aldrig är för sent att förverkliga dem

Karin tänker inte efter så noga när hon anmäler sig till kvällskursen i asiatisk matlagning varannan tisdag. Hon vet bara att hon behöver bryta den oro och ensamhet som uppstått efter maken Stens stroke. Även om han verkar ha klarat sig utan några fysiska skador är allt förändrat. Han har blivit sluten, vresig och likgiltig inför framtiden.

Matlagningskursen leds av Henrik, en passionerad och framgångsrik kock, och blir ett andningshål för Karin. Hon lär känna den livsbejakande Monika och de två börjar kalla sig Tisdagsklubben. Karin inser mer och mer att hennes liv inte alls har passerat något bäst före-datum. Monika får saker att hända och förmedlar nya sätt att se på världen och tillvaron. Ingenting är som förut i Karins liv och hon börjar ifrågasätta det hon tidigare trott var sant. Ska hon våga bejaka sina innersta önskningar och sätta sin trygga tillvaro på spel? Eller ska hon acceptera att alla drömmar inte slår in, särskilt inte efter sextio, och i stället vara nöjd med det hon faktiskt har?
 
 

Njuter

Åkte över till andra sidan idag och här var det mjukt! Våra ben gjorde små volter och Labolinas svischade ned för pisten. Älskar att se hur hon ständigt utvecklas och hennes glädje över att det nu är hon som styr skidorna, inte skidorna som styr henne är enorm. 
 
 
Ja detta är väl en del av vad som kallas livskvalité. Tillsammanstid, sidåkning och varm choklad.
 
 

Grönt och galet halt

Herre Gud vad halt vi hårt det var i backen idag. Men! vi tog oss ner! Nedför en bokstavligen talat isbacke, den gröna kändes som världens längsta skidbacke idag och var snorhal. Labolina klarade det riktigt bra och efter den pärsen var det extra fint att vila benen och låta solen lysa på våra ansikten. 

Välbefinnande

 
 
Dagen- kallt men magiskt vackert✨
- Jag vill inte sluta mamma, sa Labolina och körde upp och ner. Trots många minusgrader värmde solen upp och våra kroppar drog djupa suckar av välbefinnande.
 
Lämnar ett kallt, nästan -20 vintrigt landskap med laddade batterier för en ny vecka.
 

Strålande

 
Har verkligen haft en strålande dag i backen. Pudersnö och en mycket nöjd Labolina som susar ner för de flesta pisterna. Hennes lilla röst som sjunger sig ner med kontrollerade svängar och sjunger sig upp med liften får våra föräldrahjärtan att slå dubbla volter.
 
 
Dagar likt dessa är magiska✨

Hyttetur

 
Blev en hyttetur för oss - bara vi tre och massa tid tillsammans. Fick hämtat Snuttis som bott i en inredningsbutik under veckan och mötas av snöflingor som sakta dalade ner innan det la sig som ett vitt täcke runt huset.

Planer

Att planera för något roligt längre fram, bland det bästa jag vet!

Naket och tomt

 
Julen 2016 som på många sätt blev så väldigt annorlunda är nu till största del utrensad ur vårt hus. Med en viss vemod gick Labolina tillslut med på att ta bort de härligt klädda granarna och lämna plats för något nytt. Det blev som alltid när julen försvinner naket och tomt.
 
Resten av dagen har vi rensat och sorterat bort kläder. Såå ofantligt trist men skönt när det är gjort!

Sol över oss

 
sol och snö i Fjällbacak idag. Vi packade med oss Agnes och gick ner till havet. Labolina och T gjorde en snöfamilj
Jag försökte bidra med en liten hund/katt men när Labolina frågade mig varför jag lagt en snigel vid snöfamiljen slutade jag och fick hjälpa till att leta stenar och annat de kanske kunde behöva. Jo, men assistent funkar ju det också.
 
 
 

Den tredje hustrun

Den lyckliga stjärnfamiljen drabbas av ett oförklarligtdödsfall och fasaden krackelerar.

En sen aprilnatt snubblar Maya framför en Londonbuss.En tragisk olycka? Eller självmord? Hennes otröstligamake Adrian är fast besluten att ta reda på det.Maya hade ett jobb hon trivdes med, hon hade vänner.Adrian och Maya älskade varandra. Hon kom tilloch med överens med hans två tidigare fruar och derasbarn. Ja, de var faktiskt som en enda stor, lyckligfamilj.
Men det dröjer inte länge innan Adrian börjar identifierade mörka sprickorna i sitt perfekta liv. För alla har hemligheter.

Och hemligheter kan få svåra konsekvenser.
 

RSS 2.0