En efterlängtad värme

En efterlängtad värme ligger över stora delar av vårt land -äntligen. Som jag och så många med mig längtat och väntat! Himlen är blå och endast några få moln kan anas på himlen här i Dalsland där jag just nu befinner mig. Labolina ligger längre upp i sin vagn och snarkar taktfast och vi ligger på bryggan och solar, läser magasin, spelar spel, lyssnar på konstiga klipp från Katla skrattar och badar -ja till och med jag doppade mig. Att det är en sjö räknas väl i alla fall? Vi njuter av semester och tycker att livet är bland det bästa när det just såhär: avslappnat och njutbart


En Ögonfransförlängning

Varför skall du välja en fransförläning och inte ett serum som gör dina egna fransar längre? 
Med en förläning får du långa, böjda starka fransar med en gång och du slipper använda mascara eftersom fransarna redan ser målade ut. När du använder serum växer dina egna fransar och blir längre, men de blir också skörare, kan bli krulliga och växa där du inte vill, och när du väl fått den längd du önskat är det dags för fransen att ramla av och mascaran behövs fortfarande.
Läs mer här
 
 

En härlig feeling

Så är jag nu på salongen, min salong där jag fixar och donar och det här känns bara så bra och stort! Städar och ställer i ordning med ett stort leende över hela mig.

En blandning av lycka, glädje över att jag vågade och trodde på mig själv, en förväntan över att starta upp något helt nytt bubblar inom mig.

Tänk att nu finns det en salong i Fjällbacka där du får underbart fina fransar. Ingen mascara behövs längre och du vaknar med den en pigg look. Med fransförlängning slipper du svarta ränder när du badar och det håller ett bra tag! Det är skonsamt för dina egna fransar och bara såå fint.

Kontakta mig på johanna_granqvist@hotmail.com för mer info och för att boka tid.

En sann kärlek

Riktigt kärlek måste det väl ändå vara när T väljer att stig upp 03:30 för att packa med sig alla Labolinas tillbehör och berätta att de följer med...

Först börjar jag som jag alltid gör, säga att det går bra det här och att jag faktiskt klarar mig själv. Och det där med den långa bilfärden är nog inga problem, jag fixar det. Men så kommer osäkerheten krypande och liksom hoppar på mig och blir hängande på min kropp som tung, tung bly och jag väljer att ta den hand som sträckts ut.

Älskade T som följer mig på de mest knepiga idéer jag får, ok inte alltid så positiv som jag, men han ställer upp. Och så den där älskade varma Labolina som vaknar till när jag bär ner henne till bilstolen och som inte vill somna om utan att hålla i min hand.

Min älskade familj, tänk att inget kan nog bli större eller bättre än just det här, att vara en familj som hjälps åt och ställer upp när man som mest behöver!

Så bilen rullade iväg, den nya bilen, och jag har fått sova och ladda batterierna för utbildningen jag börjar idag. Men än har vi en bit att köra

En blandad tillvaro

Koncentrerad liten Labolina som mitt i allt utvecklas och är så där mega gó så man bara vill krama och pussa på henne i stort sett hela tiden. Kanske tycker hon att hennes mamma är lite knas som far runt med den ena tanken efter den andra...
 

Vilka dygn som rullat på här i Fjällbacka, hela jag är upp och ner men som tur är har jag välderns bästa Labolina som ständigt tankar mig med mängder av energi. Och solen som värmer så underbart gör mig lycklig och jag njuter verkligen av min semester och den sommar som just nu är här i Fjällbacka. Om jag summerar mitt liv hittills är detta, utan tvekan, en av det bästa stunder. Stunder då man är föräldraledig och verkligen har tid att bara vara hemma och vara mamma.  När man är ledig och bara sådär kan ringa till någon nyfunnen (eller gammal) vän som också är hemma för att planera in dagens aktivitet känns det fint - riktigt fint. Fika, strandhäng, promenader ja i stort sett vad som helst kan man göra även om man har små Labolinas med sig! Detta är en tid i livet som jag för alltid kommer att bära inom mig och som en hård karamell suga länge, länge på när det riktigt kör ihop sig.
 
Men igår, eller blir det idag? låg jag sömnlös större delen och bara önskade att livet snart skulle bli lite lättare då alla dessa beslut skulle vara fattade. Jag önskade att nästan att åter få vara liten eller att någon skulle komma och rädda mig undan allt detta som tycks höra det vuxna livet till. För mitt i den här helt fantastiskt romantiska tillvaron finns det tillfällen då ja... livet känns mindre romantiskt och nästan totalt megahopplöst, men bara nästan! Drömmar som går i uppfyllelse, drömmar som går i krasch - jag antar att det är en del av livet... och vem har någosin sagt att det skall vara lätt?!?
 
Fast idag har vi haft en sån där karamelldag och vi har hunnit med både det ena och det andra. Med solen i ansiktet och en glad liten Labolina som varit till min hjälp tackar jag för att ett av alla besluten är tagna och lägger tisdagen den tredje juli i min minneslåda där bland andra karamelldagarna ligger och hoppas på en bättre natt och en lika bra dag imorgon.

RSS 2.0