8 månader

Glad och så otrolig mysig sommartjej som är nyfiken på livet och allt som komma skall. Här utforskar och smakar hon på blommor.

Idag blir lillskrutt 8 månader och det blir bara roligare och roligare att vara med henne. Så stor att hon blivit med sittvagn vår stora lilla tjej.

Två små tänder har tittat upp och hon har lärt sig klappa händer, pussas och säga mamma. När hennes små läppar formas till pussar smälter mitt mammahjärta och jag blir totalt megalycklig och trodde väl knappt man kunde blir mycket lyckligare än så, men så i lördags då hon sa mamma (efter hårdträning hela dagen) fick jag uppleva att jo, man kunde visst bli megamega lycklig! Tänk att få höra mamma, mamma, mamma på sin första mors dag...

Hon älskar när någon håller i hennes små händer så att hon får gå och utforska sin omgivning, men ligga på mage är fortfarande inget roligt alls. Tror att hon kommer gå innan hon lär sig krypa...

Nu börjar den här preioden i livet fö Nellie då hon blir reserverad för människor och vill få lite tid på sig innan hon blir buren på, kramad och gullad med. Tid som hon måste få... Plötsligt har hon också börjat reagera på saker som hon tidigare uppskattat och lekt med.

En fantastisk egen vilja har hon, så liten som hom är och hon visar tydligt hur hon vill och inte vill ha det. Lätt som en plätt att ha att göra med är hon och positiv till det mesta. Äter, gör sina blöjbehov och sover precis så som man bara önskar.
Livet som mamma | |
#1 - - Emma:

Hon är så söt så man smälter. Vilka fina kort du tagit.

Att höra mamma är stort och du får sträcka på dig lite extra:)

Kramis

#2 - - Anonym:

Underbara sommarkort! kram från Jossan J

Upp