En vit kofta

Världens töttaste människa sitter och skriver detta jst nu. Orkar inte ens dra på mungiporna. Har torkat kiss i massor och ätit torr fisk :( Ute står regnet som spön i backen och den vita kofta jag planerade att köpa igår fanns naturligtvis inte. Längtar efter solen igen, fast i och med regnet har jag i alla fall en ursäkt för att sitta inne och titta på tv.

En sen kväll väntas idag också. Skall bli presenterad för en massa nya människor och till råga på allt har jag, även idag, en dålig hårdag. Håret ser ut som om det ropar på hjälp... Oftast vill jag göra ett bra och trevligt intryck på människor jag träffar för första gången, så även idag även om allt verkar vilja motsattsen.

Har i alla fall fått använding för mina fina röda stövlar, som jag fick förra året på sportshopen. Alltid något positvt. Riktgt sköna är de! Igår när jag var hemma hos Elisabeth fick jag syn på mina nästa skor som jag måste köpa. världens sötaste ballerina skor, med glitter. Passade mig som fisken i vattnet eller som handen i vanten. Ha, nu blev jag genast på bättre humör. Se bara vad lite skor kan göra :)

Dags att gå å kissa, till skillnad från vissa skall jag kissa i toaletten och inte utanför.

Vardagsliv | |
Upp