Ocean race, tunnelinvigning och Håkan

Vilken prefekt helg det har varit!!

I fredags åkte jag inte till Göteborg och träffade kompisar. Stolta promenerade vi i den invigda götatunneln, men vände ganska fort när vi väl sett bygget. Sedan strosade vi runt i Göteborg innan vi åkte hem till en utav dem och grillade i massor. En kille som var där pillade allt för mycket på min telefon och gjorde så att simkortet blev låst. Jobbigt, och mamma fick ägna natten till att leta efter min pukkod... utan resultat.

Lördagen kom Tobbe in till Göteborg där vi träffades för att göra systembolaget rikt. Med vår lila påse tog vi färjan över till Lindholmen där vi la oss på en brygga och inväntade båtarna från ocean race som senare skulle gå i mål utanför ävlsborgsbron. På kvällen träffade vi kompisar och vi lyssnade på Hellström siom gav gratiskonser, riktigt bra var det!

Söndagen spenderade jag och Tobbe i slottskogen. På vägen dit mötte vi återigen Hellström somvar ute och promenderade med tjej och sin lilla bebis. Med nyinköpt picknck filt la vi oss på en av alla skogens gräsmattor och åt massa god mat.

En riktigt toppen helg.

Fick höra intressanta detaljer efter torsdagens vm-match:)

Vardagsliv | |
Upp