Magiskt ljus


Magsikt ljus över Fjällbacka denna morgon...

I morse när vi vaknade här i huset lystes Fjällbacka upp av ett helt magiskt vintrigt ljus. Den vita kalla snön i den stilla morgonen gjorde att klipporna nästan såg varma ut i sitt solljus.

Idag har vi noll och inga planer för dagen och det känns riktigt soft och skönt. Visst älskar jag när det händer mycket runt omkring mig, men nu är det inte längre bara mig själv jag måste tänka på utan en snart fyra månaders bebis också. Hon gillar också när det händer saker, men ibland behöver vi en lugn stund för att orka allt...

Ikväll skall vi till goda vänner och spana in deras nya köp - ett hus. Så skoj att vänner flyttar hit och inte härifrån! Det känns så stort och vuxet med husköp och en dag kanske jag också blir så vuxen, tills dess mår vi gott i det hus vi bor i och njuter av det vi har.

Ja vi trivs verkligen bra och just nu håller jag på med inredningstankar för Nellies kommande rum. Inget rosa rysspysch här inte utan enkelt och stilrent vill jag ha det. Internet är fantastiskt med all inspiration jag letar mig fram till, så lätt att söka på det man funderar på - bara ett klick bort.
Vardagsliv | |
Upp