En tripp till Köpenhamns flygplats - Kastrup

Bild: oreseundsbron.se
 
T frågar om jag orkar köra en bit och så håller vi på. En kör så länge den orkar innan ögonen nästan slår ihop medan den andra sover och så håller vi på. 
 
Tröttheten ramlade över oss båda när vi efter att ha kört en bit kom på att vi glömt två viktiga saker till Labolina och det bara var och vända om. Klockan hann passera 04 innan vi kom iväg och ingen av oss hade hunnit blunda en enda minut. Labolina sov hela tiden och vaknade knappt när vi bar in henne i bilen. Lilla gumman - om hon bara visste vad som väntade henne med flygtur och allt... Ja tänk om vi kunde veta vad som skulle komma.
 
Det är med både glädje och lättnad vi kör över Öresundsbron, tänk att Köpenhamn ligger oss så nära! 
 
Resan har hittills gått bra men oj vad trötta vi är efter att ha jagat minuter längs med vägen. Framme vid ingången passar Labolina på att vakna efter att ha sovit hela vägen och vi är två trötta föräldrar som är extra tacksamma för att just vår Labolina är så "lätt" att ha att göra med. Får man känna så?!? 
 
Klockan är strax efter åtta och vi möter vi upp resten av vårt resesällskap som redan varit på plats ett bra tag. Snart lyfter vi.
 
Sri Lanka, Söka Rötter | |
Upp