Försvunnen


Avkoppling för stunden, men egentligen ingen bra sådan. Boken tar för mycket fokus på yta. Skönhetsideal som jag alltid undrat vem det är som står för? Vad spelar det egentligen för roll vilken hårfärg Cindy har och hur hennes kropp är? Det härliga med böcker är väl bland annat att du själv får skapa dig bilder av dina karaktärer, annars kan man väl lika gärna se film? Det är synd, för utan all den där "skiten" kunde boken varit så mycket bättre...


Sju år har gått sedan Cindy Carvers man lämnade henne. Hon har inte riktigt kommit över det än. Särskilt inte som hennes egensinniga äldsta dotter Julia i samma veva packade sina väskor och flyttade till sin pappa.
Men värre ska det bli när den förlorade dottern kommer tillbaka. En septemberdag efter en audition hos en känd Hollywood-regissör försvinner den farligt vackra Julia spårlöst. Under två dramatiska och orostyngda veckor som följer ? en mors värsta mardröm ? blir Cindy tvungen att ompröva sina relationer till sin omvärld. Gamla sår rivs upp och nya demoner släpps lös. Varje främling en tänkbar vän, varje vän en möjlig fiende.
Böcker | |
Upp