London -Fredag 101210

Vi tänker att vi skall duscha - men varmvatten existerar tydligen inte på vårt hostels. I ren vilja står vi under den iskalla strålen och försöker göra oss så rena som det bara går. Huvudet värker av kyla och inte nog med det, när vi nästan är färdiga går brandlarmet. Snabbt samlar vi ihop våra saker och är glada att vi inte, som en del, låg och sov och måste springa ut i pyjamasen

Vi tar oss till Chinatown där vi äter frukost. En mycket märklig äggröra som får magen i bergodalbana. Linn tycker att den är mycket mystisk!
Sedan drar vi vidare, till Harrods! Värmen är olidlig - vart finns ventilationen?!? Vi börjar längst upp och arbetar oss nedåt.

Därefter vidare till old tower och tower bridge.

För att orka med allt vi vill se och göra: mer kaffe!

Sedan är det dags att bege oss tillbaka till vårt rum- se om det finns kvar eller om det brunnit ner?!? (det stod kvar) Vi byter om det propra kläder för att kunna finsitta på afternoon tea:) Det ena bakverket efter det andra, var sin stor kanna (ganska beskt) te och bubblande champange!

Det har åter blivit mörkt och vi myser av alla lampor som lyser upp gatorna.

Vi hamnar sedan på en populär asiatisk restaurang där Linn beställer en spännande skaldjur soppa. Jag vågar inte, bläckfisk med sugproppar är inget för mig... sushi gillar jag däremot!

Därefter är natten ung och vi fortsätter kvällen inne på någon klubb. Dansar tills fötterna värker, skrattar tills kinderna domnar och har the time of our lives! Träffar nya människor och någon av dessa kommer sedan bli en vän!

London 2010 | |
Upp