dumpa matthew

Dumpa Matthew

Helen är kär i Matthew. Absolut. Hur skulle hon annars ha stått ut med att vara hans hemliga älskarinna i fyra år? År fyllda av längtan och väntan på en gift man.
    Så när Matthew äntligen bestämmer sig för att bryta upp från sitt äktenskap och flytta in hos Helen borde hon vara helt över sig av lycka. Äntligen har hon nått sitt mål och fått den hon så hett åtrådde.
    Haken är bara att nu vill hon inte ha honom längre.
    Hur blir man av med en man som bedyrar sin kärlek, har övergivit hustru och barn för ens skull och som man inte står ut med?
    I Helens huvud växer en plan fram: sluta raka armhålorna - och bikinilinjen, säg nej till sex, klanka ständigt på hans klädsel, se till att (under falskt namn) lära känna hans hustru, börja gilla hans hustru (för mycket), bli vän med hans döttrar (förgäves), flirta med hans son (som är lika gammal som man själv). 
    Inse att planen håller på att gå åt skogen. Väldigt mycket åt skogen ?

 Att dumpa Matthew visar sig svårare än tänkt. Helens liv börjar snart likna en komediserie i tv och innan historien knutits ihop har hon förlorat åtskilliga ronder, trasslat till det med arbetskamrater och väninnor, men också knutit oväntade vänskapsband och till slut även funnit kärleken, där hon minst anade det. Och lärt sig att ingenting går som man planerat

Böcker | |
#1 - - Anonym:

Hej! Jag tänkte bara tipsa dig om Gratis-mode, som är en jättebra sida där poäng=presentkort. Poängen får du genom att klicka på lite reklam, så det är busenkelt! Du får välja bland biobiljetter eller presentkort på bland annat H&M, Kicks, Stadium, Mio och många fler! (ca 60ställen) Bli medlem här http://www.gratismode.se/?c=11878 .



En annan bra sida är http://www.freestreet.se som är alldeles ny och också är jätte bra :D



Även denna http://www.gratisbio.se är grymt bra också! Den fungerar på samma sätt som den första! Lycka till nu =)

Upp