Sista dagen på semestern!

Sol, sol så långt ögat kan nå - härligt!

Vaknade med en otrevlig huvudvärk, nej inte baksmälla, men nu efter några glas vatten är det genast bättre.När är det förresten trevligt med huvudvärk:)?? 

Igår var det trädgårdsfix i görningen. Klippa häcken, plantera det nyinköpta bollkrysset, slänga gamla blommor och klippa gräset. Varmt och svettigt var det, men så fint det blev.

Vi tog Harrybåten ut på havet. Snurrade runt och letade efter någon lämplig plats att lägga till men över allt låg det båtar. Man blir bortskämd när man bor så här och vill nästan ha en egen ö för maximal tillfredsställelse.. Vi åkte ut till väderöfjorden och vid Vedholmen hittade vi en tom vik. Även om vi inte blev ensamma på ön kändes det så, förutom när en vältränad kille körde ett joggingpass runt hela ön...

Vi åt mat, läste, T badade... inte jag och bara var. På vägen hem slängde vi i dörjerna men fick inget napp. Har varit dåligt med makrill i sommar... om man inte gett sig ut vid tidig morgon och åkt lååångt ut. Vi har fått en stor men ingen igår.

Lennart ringde, sa att vi kunde komma till Hamburgsund och dricka vin och det fanns korv till oss. Vi åkte genom sundet, stannade en stund och tog båten tillbaka till Fjällbacka då natten kommit.

Helt svart var det, vi letade efter knappen att slå på nattljuset till Gps´n... hittade den efter en stund. Jag körde och T höll utkik ute i kylan efter båtar och annat som kunde ligga i vägen. Månen lyste starkt, tyvärr inte åt det hållet vi skulle... natten var magisk.

Snart ska vi ut på havet igen, sista dagen på semestern!

Vardagsliv | |
Upp