Himlens hjärta

DVD Film: Himlens hjärta

♥♥♥♥ (4 av 5 möjliga. Vackert sorgligt drama med några av Sveriges skådeseplar elit. Allt är väldigt close up, men ändå fångas jag in i historien. Tror att vi är många som tvekat över vår tillvaro och behövt testa oss fram, inte alla gånger genom otrogenhet, för att hitta tillbaka.)

När vi möter Lars och Susanna har paret varit gifta i tjugo år. De älskar varandra högt och har tillsammans skapat en trygg och lycklig tillvaro med välbetalda jobb, ett stort hus, varsin bil och en dotter som snart flyttar hemifrån. Lika lyckligt och komfortabelt har livet utvecklat sig för Susannas bästa väninna Ann och hennes man Ulf, som också de kan se fram emot att snart få fira sin tjugo åriga bröllopsdag. Under en av deras parmiddagar berättar Susanna en historia om en kollega som varit otrogen. Historien om dennes otrohet framprovocerar reaktioner som ger upphov till en våldsam äktenskaplig uppgörelse mellan de båda paren.
Film | |
#1 - - em:

åh är du från fjällbacka? älskar fjällbacka, bästa stället i Sverige. fast är ju bara sommarbo. hehe har ett hus på källvikshöjden (:

#2 - - Åsa:

Ja, verkligen..

#3 - - Sofia:

Det låter som ett fantastiskt bra drama. Tack för tipset!

#4 - - Alice:

titta in på min blogg :)

kram

Upp