God Morgon

Ingen sol så långt ögat kan nå... men egentligen gör det inget idag då vi skall in till Uddevalla för att handla. T behöver en ny resväska och klippa sig, jag behöver... inget  men kommer säkert hem med något. Sedan skall vi till T´s mamma för att kolla på kort från deras Paris resa. Älskade Paris, dit skulle jag gärna åka igen!

Är det någon av er läsare som varit i Venedig och har några tips att ge oss inför vår kommande resa? Vi har egentligen inga planer förutom godolturen och markusplatsen. Skall bli såå härligt med semester!
Vardagsliv | |
#1 - - nelly:

svar: tack desamma :)

#2 - - mathilda:

ahh! godmorgon! :) jag har varit där, det är riktigt fint, men gondolturerna är som de flesta nog vet, överskattade. men vill man absolut åka dem ska man prata sig fram till ett så billigt alternativ som möjligt, det går! annars, ta en tripp med en båt, det är mkt billigare :). de stora attraktionerna som markusplatsen osv. är sevärda, men räkna inte med att komma in om ni inte är taggade på att köa ett bra tag. när jag var där med familjen var det smockat! suckarnas bro är riktigt fint, men här är samma sak: trångt till tusen och svårt att komma fram. mitt tips är att låna reseguiden venedig (kmr inte ihåg vilket förlag det är ifrån, men det är en vit, pocketbok). den är super! gå på smågator, ät på mysiga cafeer och håll er borta från de största gatorna, det blir ganska jobbig då! ha så kul , venedig är underbart vackert! kramar

#3 - - Mikaela:

Här i Sthlm är det redan skinande sol! :)

#4 - - Simone:

Tråkigt utan sol :( här i gällivare skiner då solen ! :D känns riktigt bra för att vara norrland ! :D vilken fin blogg du har ! :) pusstjing :)

#5 - - Anonym:

Tråkigt utan sol :( här i gällivare skiner då solen ! :D känns riktigt bra för att vara norrland ! :D vilken fin blogg du har ! :) pusstjing :)

Upp