Berätta inte för någon : det förflutna jagar dig


60137-12860137-12860137-12860137-128 (4 av 5 möjliga. Egentligen var detta ingen toppen bok, men för mig var det rätt bok vid rätt tillfälle. Efter att ha läst böcker som varit ok fick jag plötsligt den här i händerna. En jätte spännande bok som fångade mitt intresee från allra första sidan. Så även om boken inte var toppen gjorde spänningen den otroligt bra.)

De var unga och nygifta, förälskade och lyckliga. Men den romantiska kvällen slutar i tragik. I åtta år har doktor David Beck plågats av sina minnen - det månbelysta vattnet, de hjärtskärande skriken. Den kväll han såg sin hustru Elizabeth för sista gången innan hon fördes bort av okända personer. En kväll får han ett överraskande mejl - ett meddelande som ingen annan än Elizabeth kan ha skrivit. Nu väcks hoppet om att hon fortfarande lever. Berätta inte för någon - så lyder varningen i mejlet. Nu kastar sig David huvudstupa in i ett desperat och livsfarligt sökande efter sanningen och efter Elizabeth, den enda kvinna han älskat. Och snart är han misstänkt för hustrumord...
Böcker | |
#1 - - sofia:

Bra med boktips på din blogg :) Blev lite sugen på att läsa den här boken. Den låter spännande!
Är allt bra med dig?
Ska du hitta på något rolig i helgen?
kram!

#2 - - Johanna:

Re Sofia: Ja, allt bra här. Med Dig? Verkar som om du haft en trevlig tripp med din mamma. I helgen har vi varit bortbjudna till Tobbes syster och jag har arbetat lite extra på fiskaffären å idag har en klasskompis varit här å hälsat på med sin pojkvän. Vad har du gjort i helgen?

Upp