Just Friends

”Vän-zonen” är datinglivets absoluta skamvrå - och den är nästan omöjlig att ta sig ur! När väl en tjej har bestämt sig för att ni ”bara ska vara vänner” reduceras du till ett fullständigt asexuellt föremål - som en lillebror eller en bordslampa! Får vi presentera Chris Bander.

Highschool på nittiotalet var en pina: han var blyg, överviktig och hemligt förälskad i Jamie, hans enda kompis och tillika en av skolans mest populära hejarklacksledare. Men när han äntligen hade lyckats samla mod nog att göra en framstöt, ville hon bara att de skulle vara vänner! I dag är Chris en asläcker skivproducent i LA och kan välja bland en uppsjö av vackra och villiga tjejer. Och när han plötsligt blir strandsatt i sin gamla hemstad ser han chansen att förföra Jamie en gång och för alla.

Men det är nu inte så lätt att ta steget från att vara ”bara vänner” till att bli ”knullkompisar”. Mannen bakom En djävulsk romans har skapat en vansinnigt rolig och sexig komedi om det stora ”bara-vara-vänner-helvetet”!

I Just Friends ser vi Ryan Reynolds (Van the Man) högst upp i rollistan som också inkluderar Amy Smart (Road Trip), Anne Faris (Scary Movie) och Chris Klein (American Pie). Du som drömmer om att fly ”vän-zonen” - här har du chansen!


+ av fem +

Film | |
Upp