Hur snabbt kunde hon egentligen glömma?

Det rasslade till när en bil sakta körde förbi henne och lämnade ett moln av damm efter sig. Hon hostade till och borstade bort lite smuts som hamnat på klänningen. Med nervösa steg promenerade hon gatan fram, tog till vänster i den första korsningen och sedan vänster innan hon var framme.

Sakta drog hon en djup suck och slätade ut en lock som letat sig fram till ögat. Ett, två, tre, räknade hon tyst  och steg sedan in.

Rummet badade i sensommar höstens solstrålar och hon såg hur smutsiga fönstren hade blivit. Det var alldeles tyst och hon vände sig runt för att se vart alla tagit vägen. Tittade på klockan som hängde på en av väggarna och mindes. Hur snabbt kunde hon egentligen glömma? Hennes tankar var på annat håll och hon gick åter ut igen. Såg till att dörren stängdes ordentligt efter henne och skyndade iväg.

Hon var sen...
Vardagsliv | |
#1 - - Emma:

jag antar att du tycker om att skriva, att du förmodligen någon gång läst johanna nilsson och att du själv letar efter ett sätt att berätta ditt liv utan att riktigt fläka upp dig helt. men det är ju bara som jag antar.

#2 - - johanna:

re Emma: Ja, vem vet. Kanske är det rent av så att du antar helt rätt. johanna nilsson vet jag inte om jag läst, men det är mycket troligt... Vad har hon skrivit?

Upp