Vårkänslor

Just nu är det vår väder utanför fönstret där jag sitter. Solen värmer mig i ryggen och tre små killar klättrar upp och ner för ett staket. Härliga barnskratt värmer mig! Trotts att det ännu inte är speciellt grönt ute har jag idag fått en härlig vårkänsla.

I morse när jag gick till jobbet var störmen stark i ån och jag fick en plötslig längtan efter havet. Det är inte så ofta jag får det, havet ligger ju där det ligger och jag behöver bara åka hem för att vara hos det, men idag... Höra vågorna rulla in mot klipporna, se skummet forsa fram när Fiona eller Saga seglar fram, doppa tårna i det än så länge iskalla vattnet, eller bara sitta inne och kolla på gässen på vågorna... det längtade jag efter idag!

Idag slutar jag fyra och efter det vet jag fortfarande inte om jag är ledig eller ej... På ett sätt hoppas jag på det, samtidigt som jag gärna vill tjäna lite pengar. Det är i alla fall skönt att det är fredag och den här veckan har varit riktigt tuff! Tuff, men rolig.

Söndag skall vi i alla fall fira min kommande födelsedag hemma med familjen. Skall bli himla roligt, speciellt att få träffa Syster Yster igen.


Vardagsliv | |
#1 - - mammut:

Jag tror faktiskt att havet längtar efter dig oxå. Så mycket att himlen gråter varje dag. Kramar

#2 - - Johanna:

re mammut:) Tack, vet du att jag längtar efter er också!?! Ses i morgon. Kram

#3 - - mammut:

Det var bra att du kom för nu skiner solen så fint igen och havet är alldeles blått. Kram

#4 - - Johanna:

Re mammut: Kanske längtade havet efter mig också:)

Upp